avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... obtinere grupa munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

obtinere grupa munca

adresa IMGB DOSAN GRUP de unde as putea obtine vechimea cu privire la grupa de munca. va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:10, 3 Aprilie 2024
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]
Depinde de la ce firma din grupul Dosan aveti nevoie de adeverinta.
Adresa de la IMGB este aici: [ link extern ]
Am lucrat la forja grea 2.Banuiesc caci trebuie sa.ma regasesc in arhiva imgb dar nu stiu unde se afla si nu gasesc un nr.de telefon. Pot primi un ajutor. Va multumesc.
Trebuie sa mergeti la adresa indicata in al 2-lea link mentionat de mine anterior - Sos. Berceni 104, Sector 4, Bucuresti si sa va interesati direct. Nu sunt furnizate alte date.
Doosan IMGB
[ link extern ]

sau

Tel: (40) 21 301 2500
Fax: (40) 21 301 2701
Ultima modificare: Joi, 15 August 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cum as putea intra în posesia unei Adeverințe , de la IMGB- Menționez că am lucrat în cadrul fabrici , în perioada Iulie-1986,-Noiembrie -1994, am lucrat mulți ani, program de 12 ore schimb de noapte, am lucrat și sărbătorile legale,F.E.C.N.(Fabrica energetică centrală nucleară )pentru Cernavodă, secția Structuri, Am avut spor de tehnicitate, spor de gabarit, prime!

Alte discuții în legătură

Imgb grupe dosar pensie Ioan55 Ioan55 Buna ziua, Am incercat sa obtin adeverinta pentru dosarul de pensie de la IMGB unde am lucrat intre 1971-1975. Mi s-a spus ca nu se poate intocmi o adeverinta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, tatăl meu a lucrat 11 ani la fostul imgb cu grupa ... fteslaru fteslaru Buna ziua, Tatăl meu a lucrat 11 ani la fostul IMGB cu grupa 2 de munca, iar acum in baza acestor ani de munca ar fi putut sa se pensioneze in perioada ... (vezi toată discuția)
Obtinere carte de munca/adeverinta imgb Stefaniabarsan Stefaniabarsan Buna seara, O persoana a lucrat in perioada 1978-1987 la Intreprinderea de masini grele Bucuresti. Cum poate intra in posesia cartii de munca sau a unui act ... (vezi toată discuția)