avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 351 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Buna! Conform HG 1425/2006 pentru a putea fi evaluator ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Buna! Conform HG 1425/2006 pentru a putea fi evaluator de risc ...

Buna!
Conform HG 1425/2006 pentru a putea fi evaluator de risc si sef sepp ai nevoie de studii superioare tehnice, agricole sau silvice. Exista asa ceva la noi in tara care sa ofere studii doar la distanta?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:30, 15 Mai 2024
Nu. Nu am auzit de asa ceva. Sunt cursuri din cate stiu, organizate de o facultate din Petrosani, care vine in fiecare judet, pe un grafic. Incercati sa-i contactati.
Sunt destule centre universitare care organizeaza studii la distanta. Doar interesati-va.
HG nr. 1425/ 2006 cu modificarile si completarile ulterioare se refera la conditii cerute pentru a putea obtine abilitarea de la ITM si pentru a fi sef SEPP, nu si la evaluator de risc.
Pentru evaluator de riscuri profesionale gasiti informatii utile aici: [ link extern ] /
Corect.
Meseria de evaluator de riscuri profesionale nu se regaseste in COR.

Alte discuții în legătură

Diferente Gabitzu89 Gabitzu89 Care este diferenta dintre Inspector in Protectia Muncii si Evaluator in Securitate si Sanatate in munca? (vezi toată discuția)
Buna ziua. am urmatoarea speta pe care doresc sa o lamuresc. ... victor1986 victor1986 Buna ziua. Am urmatoarea speta pe care doresc sa o lamuresc. Conform articolul 50 din 1425/2006 (1) Cerinţele minime de pregătire în domeniul ... (vezi toată discuția)
Vin iar cu o intrebare legata de infiintarea unui serviciu extern ... sophia0406 sophia0406 Vin iar cu o intrebare legata de infiintarea unui serviciu extern de prevenire si protectie. Printre altele, pentru a putea fii sef serviciu extern din hg. ... (vezi toată discuția)