avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna seara! Doresc sa ma casatoresc cu o cetateanca de ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna seara! Doresc sa ma casatoresc cu o cetateanca de origine ...

Buna seara! Doresc sa ma casatoresc cu o cetateanca de origine geemana. Cei din Germania imi cer o traducere a certificatului de nastere international nu mai vechi de 6 luni. Certificatul actual presupun ca este in forma internationala. Nu stiu daca se refera la traducere sa nu fie mai veche de 6 luni sau la certificat. Ma puteti lamuri ? Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere multilingv nagyflorina nagyflorina buna , ma intereseaza daca certificatul de nastere multilingv eliberat de autoritatile romane, trebuie tradus ? cei de aici din Germania imi cer sa il traduc , ... (vezi toată discuția)
Certificate de nastere si casatorie internationale janinageorgescu janinageorgescu Buna seara, Fiul meu pleaca in Germania. Cum se poate obtine un certificat de nastere international ? De unde ? (E nascut in 1989). Dar un ... (vezi toată discuția)
Supralegalizare certificat de nastere cetatean marocan khadija 40 khadija 40 Bună ziua problema mea este următoarea: sunt căsătorită cu un cetățean marocan, ne-am căsătorit în Italia, acum noi vrem sa înregistrăm ... (vezi toată discuția)