avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 324 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua daca am muncit in Anglia din 2016, si ma ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua daca am muncit in Anglia din 2016, si ma intorc acuma ...

Buna ziua daca am muncit in anglia din 2016, si ma intorc acuma in țară, si soția mea este insarcinata si naste pe 2 august, pot beneficia de indemnizatie, avand in vedere ca in tot acest timp am muncit ca self-employed?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:33, 14 Mai 2024
Nu veti beneficia de indemnizatia pentru CCC, daca ati prestat activitate numai in afara tarii .
Dar daca ma voi duce in Romania si voi munci 2 luni, pana naste sotia, am dreptul la indemnizatie? Si daca da, ce documente am nevoie?
Cel mai bine intrebati la ANPIS , intrucat Anglia nu mai este stat membru UE ..
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul crestere copil daca am muncit in anglia Miruk Miruk Buna ziua, De patru ani si jumatate muncesc in Anglia cu contract de munca. Sunt insarcinata in primul trimestru, data nasterii, 16 sept 2019. Din mai multe ... (vezi toată discuția)
Daca am muncit in uk ca self employed si sotia naste in rominia ... Nicu.vicovanu Nicu.vicovanu Daca am muncit in uk ca self employed si sotia naste in rominia .si inainte de nastere am muncit si in rominia 3 luni am dreptul la indemnizatia de cresterea ... (vezi toată discuția)
Indemnizație crestere copil Florina93 Florina93 Poate beneficia sotul de indemnizație crestere copil daca a lucrat in Anglia inainte de nasterea copilului si in timpul si dupa nastere in Romania. Specific ... (vezi toată discuția)