avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 262 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua! As dori sa fac o refinantare plecand de la ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua! As dori sa fac o refinantare plecand de la BRD la ...

Buna ziua! As dori sa fac o refinantare plecand de la BRD la ING. Am demarat toti pasii cu ING si singurul impediment fiind refuzul BRD-ului de a ne da acordul de refinantare. Acestia justificand ca dureaza prea mult procesul (mai exact peste 30 de zile) si ca sa ne ofere acest acord, au nevoie de oferta ING pt a ne oferi o contraoferta. Este legal sa ni se refuze acest acord doar verbal, fara a fi un motiv prea just? Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Constituirea a 2 ipoteci asupra unui singur imobil sonia.maria sonia.maria Este posibil ca asupra unui singur imobil (apartament) sa se constituie 2 ipoteci pt a garanta 2 credite ,in situatia in care pt primul credit s-a constituit 1 ... (vezi toată discuția)
Cum pot obliga o banca comerciala sa ma refinanteze pe creditele actuale s65siemens s65siemens Concret : Detin un credit la BCR (cu rate platite de 2 ani si mai am 3 ani , din 5 perioada contractuala ) si un credit la o institutie financiara nebancara ... (vezi toată discuția)
Durata eliberare carte de munca katerryna katerryna Buna, Pe data de 02.09.2009 am plecat de la o firma printr-o demisie cu preaviz deoarece primisem o oferta de angajare in alta firma....problema ar fi ca nici ... (vezi toată discuția)