avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... notificare trimisa la alta adresa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

notificare trimisa la alta adresa

Este indeplinita corect procedura de notificare daca aceasta a fost trimisa pe adresa unei rude a salariatului si nu la adresa de domiciliu a acestuia, iar ruda respectiva a semnat de primire?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 23:09, 22 Aprilie 2009
Din punctul meu de vedere nu!!!!Se va cere in instanta adresa corecta pentru renotificare,recitare!!!
Ultima modificare: Miercuri, 22 Aprilie 2009
Serban Tanase, Consultant asigurari
Care este ratiunea de-a trimite o notificare pe alta adresa decat cea furnizata de angajat ca fiind domiciliul sau?
Aveati informatii ca angajatul in cauza ar locui cu ruda respectiva? Chiar si asa, daca ati fi actionat pentru siguranta era indicat sa trimiteti pe ambele adrese.
procedura este corecta doar daca trimiteti la domiciliul declarat de angajat.
in instanta va e cerura dovada ca ati trimis la acel domiciu, chiar daca persoana respectiva nu a fost la domiciliu si nu a primit-o
Desigur este recomandata sa trimiteti simultan si la alta adreasa unde aveti cunostinta ca locuieste acesta, dar aceasta doar pentru a demonstra ca ati depus toate eforturile necesare pntreu a instiinta salariatul in mod efectiv.
Aceasta deficienta de comunicare este inlaturata daca persoana careia i se adreseaza notificarea ia cunostinta de aceasta, chiar daca nu personal ci prin intermediul unei rude si actioneaza conform cu cele inscrise in notificare.
Asa e cum spune dcozma, foarte corect, doar ca in relatiile de munca nu este indicat sa astepti sa vezi daca o fi primit sau nu comunicarea respectiva, nu?

Alte discuții în legătură

Program de vizita larisa2685 larisa2685 Buna ziua, am si eu o nelamurire.tatal are program de vizita o data pe saptamana la domiciliul mamei,adica al meu.eu am domiciliul in strainatate si resedinta ... (vezi toată discuția)
Comunicare preaviz desfiintare post ContSters61319 ContSters61319 Buna ziua, Care este procedura care trebuie indeplinita pentru comunicarea unei decizii de desfiintare a unui post? Unui angajat i sa trimis o edcizie de ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contraventie lbarbu lbarbu ce intelegem prin comunicare pv de contraventie ; 1 trimiterea lui prin posta 2 afisarea la domiciliu 3 primirea si semnarea de contravenient a ... (vezi toată discuția)