avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 243 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... decadere din drepturi mama?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

decadere din drepturi mama?

Buna ziua!Doresc sa stiu daca unchiul meu poate castiga intr-un eventual proces custodia fetitei sale in varsta de 4 ani si 3 luni , pentru ca recent am aflat dintr-o conversatie a sotiei sale cu un domn ca si-a inchiriat un apartament in alt oras ,ca asteapta sa fie pus la punct iar saptamana aceasta urmeaza "sa ia fata si sa plece" in timp ce unchiul meu este la munca din cauza violentelor lui fata de ea. Nu o condamn pentru aceasta decizie,daca nu se mai inteleg sa se desparta, dar problema este ca ea este o mama denaturata!! Nu o ingrijeste(spala,piaptana,schimba de hainute), nu o alimenteaza, ba mai mult ii mananca din farfurie iar apoi se lauda "ia uite cat a mancat fata",nici familia ei nu este prea departe ,cei doi frati ai sai fiind alcoolici, iar sora sa are nenumarati copii(a caror tata nu este cunoscut) pe care ii are in orfelinat(protectia copilului sesizandu-se in acest caz). Toate afirmatiile sunt observate de mai multi membri ai familiei sau persoane din exterior.Ei sunt stabiliti in Italia,ea are un loc de munca stabil cu contract,spre deosebire de unchiul meu ,insa unchiul meu are o locuinta in Romania.Ca sa vedeti gravitatea lucrurilor o sa va relatez cateva intamplari : Facusera placinta,ea manca ,iar fetita statea si se uita la ea cum mananca, acelasi lucru s-a intamplat si cand isi cumparasera(tot ei) capsuni ,copilul iar se uita si inghitea in sec.Verisoara mea mereu plange cand o piaptana unchiul meu pt ca are parul incalcit pt ca mama ei nu o piaptana niciodata.Vara locuieste cu mine si cu familia mea cate o luna , va pot zice ca ziua nu mananca nimic(pt ca ziua sta cu mama iar aceasta nu ii da) , iar seara mananca mai mult ca un adult ( seara sta doar cu unchiul meu,mama sa fiind la munca) , la facut baita ,spalat pe dinti,ochi este speriata sau mofturoasa pt ca nu este obisnuita cu asa ceva. Va rog frumos spuneti-mi o cale ca verisoara mea sa ramana in grija tatalui sau chiar a noastra pentru ca am fi distrusi sa o stim intr-un asemenea loc , iubind-o extraordinar de mult si ea la randul ei pe noi , plangand mereu sa o aduca parintii ei la noi!!!
Ultima modificare: Marți, 28 Aprilie 2015
anca05, utilizator

Alte discuții în legătură

Mostenirea familiei ...x klara sandu klara sandu BUna ziua Am astazi o noua intrebare...avem o casa la tara. Si o bunica. Bunica are 2 copii, pe mama mea si inca un baiat, plecat in alta localitate, ... (vezi toată discuția)
Drepturile tatălui! cum pot obține ca programul de vizită a minorului să se desfășoare la domiciliul meu? Crz5 Crz5 Buna ziua,am un bebe de 3 luni dintr-o relatie de concubinaj si as dori sa stiu daca am dreptul sa imi iau bebelusul la mine acasa,tin sa mentionez ca mama lui ... (vezi toată discuția)
Mama ma maltrateaza zayrus25 zayrus25 Buna am o problema, am 15 ani si locuiesc in oradea problema este cu parinti mei adica cu mama fiindca trebuie sa mentionez ca tatal meu nu mai locuieste cu ... (vezi toată discuția)