avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Garantie oprita de catre firma la care lucrez sub ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Garantie oprita de catre firma la care lucrez sub pretext ca nu o pot primii..

buna ziua! pana ieri am lucrat ca ospatar la un renumit restaurant central in pitesti! aseara dupa o altercatie cu sefa de sala la aflarea vestii ca nu mai pot lucra din motive de sanatate mi-a spus ca astazi sa predau echipamentul si sa imi semnez demisia la ora 10. zis si facut! am predat echipamentul si am semnat demisia bineinteles intreband daca imi primesc garantia oprita din salariu la inceputul lunii ....mi s.a zis sa nu imi fac griji in privinta asta ca imi voi primii banii... la 3 ore dupa m-a sunat sefa de sala sa imi spuna ca nu mi se restituie garantia pe motiv ca nu am stat in preaviz 15 zile... dar eu vorbisem cu ea cu 2 saptamani in urma si imi zisase ca atunci cand incheiem contractul de munca mi se va restitui garantia considerandu-se ca am stat deja in preaviz.... tin sa mentionez ca nu am lucrat cu gestiune pana acum, nu am avut mese si nici nu marcam comenzi pe touch... vreau si eu un raspuns daca pot face ceva in acest ca??:((:((:((

Alte discuții în legătură

Mi s-a platit salariul, mi s-a cerut inapoi si am fost acuzat de furt pentru ca nu am inapoiat banii Jimmy_xeno Jimmy_xeno Am lucrat la un restaurant si avand o oferta sa plec din tara m-am decis sa imi depun demisia, patronul avand o discutie cu el si stiind ca am deja bilete ... (vezi toată discuția)
Va rog mult un rasp urgent ca nu stiu ce sa fac Jimmy_xeno Jimmy_xeno Am lucrat la un restaurant si avand o oferta sa plec din tara m-am decis sa imi depun demisia, patronul avand o discutie cu el si stiind ca am deja bilete ... (vezi toată discuția)
Evidenta contabila la restaurant 2740826332154 2740826332154 cum se tine evidenta contabila la un restaurant-jurnalele si registrele care trebuie intocmite.restaurantul este SRL. (vezi toată discuția)