avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Cand vreau sa trimit un mesaj in privat, primesc acest ...
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Cand vreau sa trimit un mesaj in privat, primesc acest raspuns!

Eroare internă

Administratorii au fost deja sesizați și vor lua măsuri pentru remedierea acesteia în cel mai surt timp. Ne cerem scuze pentru orice inconvenient.


Acest mesaj il primesc de vreo 3/4 zile. La un mesaj interlocutorul mi-a dat numarul de telefon si l-am sunat, am crezut ca m-a blocat! Nici vorba, m-a blocat avocatnet! Trimit mesajul, primesc raspuns, dupa care STOP, primesc acel mesaj cu Eroare interna cand vreau sa continui discutia. Repet, e vorba de mesaje private!
Ultima modificare: Luni, 20 August 2018
dogele, utilizator
Buna seara,

Nu v-a blocat Avocatnet.
Se intampla uneorica mesageria privata sa dea eroare si acesta este motivul pentru care ati primit acel mesaj.
Asteptati, colegii nostri de la departamentul I.T. lucreaza la remedierea acestei situatii.

Va multumim pentru intelegere.
Aveți coordonatele de contact în profilul consultanților, poate vă este mai ușor așa.
Da, puteti trimite e-mail.
Si au am avut aceasta problema o perioada.

Avocat Tabrea Alexandru Am spus eu undeva, ceva, despre ,,consultanti"?! Faptul ca ati ,,nimerit", un dialog chiar a fost cu un consultant, imi ridica niste semne de intrebare legitime cu privire la securitatea mesajelor private! Va multumesc tuturor celor care mi-ati raspuns! Cu stima,
dogele a scris:

Faptul ca ati ,,nimerit", un dialog chiar a fost cu un consultant, imi ridica niste semne de intrebare legitime cu privire la securitatea mesajelor private!


Buna seara,

Nu aveti de ce sa va faceti griji in privinta meajelor transmise prin intermediul site-ului. Acestea sunt securizate. Domnul avocat a presupus ca ati dorit sa luati legatura cu un consultant, pentru ca majoritatea dintre noi, cei inscrisi pe site, avem afisate numerele de telefon si adresa de email pentru a putea fi contactati in vederea unei consultante sau asistente private, platita bineinteles.

Inca o data va multumesc pentru intelegere. O seara buna va doresc!
Ultima modificare: Luni, 20 August 2018
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

Alte discuții în legătură

Eroare expediere mesaj privat Avocat Preda Carmen Avocat Preda Carmen Intampin probleme in expedierea mesajelor in privat. Puteti rezolva aceasta eroare interna? (vezi toată discuția)
Status user/consultant avTodincaVeronica avTodincaVeronica Am vazut ca la status exista 2 variante: online si offline. NU cred ca ar strica daca s-ar putea posta, ca la messenger, si alte tipuri de mesaje. De ... (vezi toată discuția)
Reclamatie dddianaddd dddianaddd cum pot adresa o reclamatie echipei acestui site ? Unde e rubrica de CONTACT ? Ce site prost facut (vezi toată discuția)