avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Solutia pe scurt vs hotararea redactata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Solutia pe scurt vs hotararea redactata

Buna ziua! Ma intereseaza daca solutia pe scurt difera de hotararea redactata. Am primit renuntare urmarire penala si obligatia cheltuielilor de judecata. Ma asteptam sa trebuiasca sa fac munca in folosul comunitatii. Oare va fi mentionata in hotararea redactata? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Duca Oana , Avocat 10:48, 15 Decembrie 2020
Confirmarea soluției de renunțare la up se referă la ordonanța data de procuror în care propune renunțarea la urmărire.
Vedeti ce scrie în ordonanța, ca vi s-a comunicat.
Dacă zice și de munca, instanță confirma ce scrie în ordonanța.
Judecatoria a confirmat renuntarea la up si ma obliga la cheltuiala unor 200 lei. Atat scrie pe portal. Multumesc!
Si eu v-am spus ca judecătorul de camera preliminara confirma ordonanța pe care ati primit-o de la procuror. Vedeți acolo dacă aveți munca de efectuat.
Ora estimata: 09:00
Complet: C11 - PENAL-CC
Tip solutie: Soluţionare
Solutia pe scurt: DOSAR NR.- DISPUNE : 18.11.2020 În baza art. 318 alin. 15 C.proc.pen. admite cererea Parchetului de pe lângă Judecătoria -, constată legalitatea şi temeinicia ordonanţei nr. -/2020, emisă de Parchetul de pe lângă Judecătoria - la data de 05.10.2020 şi, în consecinţă: Confirmă solu?ia de renunţare la urmărirea penală în dosarul nr. -/2020, al Parchetului de pe lângă Judecătoria -, cu privire la inculpatul R-, fiul lui-. În temeiul art. 274 alin. 1 Cod de procedura penală obligă inculpatul la plata sumei de 200 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare. Definitivă. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu, azi, 18.11.2020. PRE?EDINTE,
Document: Încheiere finală camera consiliu 157/2020 18.11.2020
Nu zice nimic de munca in folosul comunitatii, decat ca trebuie sa platiti suma de 200 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare.

Alte discuții în legătură

Buna ziua ..din ce am citit si inteles ..s a rezolvat fara consecinte ... Ioanaaurorofa Ioanaaurorofa Buna ziua ..din ce am citit si inteles ..s a rezolvat fara consecinte nu? ,,Solutia pe scurt: În baza art. 318 alin. 15 C.proc.pen., admite cererea ... (vezi toată discuția)
Confirmare renuntare urmarire penala art 318 alin12 ncpp Madalin0123 Madalin0123 Ieri am fost la tribunal si a ramas sa se pronunte , iar pe internet a aparut solutionarea: Solutia pe scurt: În baza art. 318 alin. 15 C.proc.pen. admite ... (vezi toată discuția)
Furt din supermarket Anamariacatalina Anamariacatalina Am fost chemată la judecătorie printr o citație in care scria renunțare urmărire penală, am furat dintr-un supermarket niște alimente, am confirmat la ... (vezi toată discuția)