avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Buna seara, Apreciez orice informatie utila cu privire ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

Buna seara, Apreciez orice informatie utila cu privire la legislatia ...

Buna seara,

Apreciez orice informatie utila cu privire la legislatia in vigoare si obligatiunile care ii revin unui proprietar de imobil in Romania care obtine un venit lunar in urma inchirierii imobilului dar care are rezidenta fiscala in alta tara din Uniunea Europeana.

Ce taxe (daca s-ar aplica) si obligatiuni ar revini proprietarului catre fiscul din Romania?

Va multumesc anticipat pentru ajutor.

Cu stima,
VreauSaMaInformez

Alte discuții în legătură

Cum se stabileste plata cass la venituri din chirii? perlutina perlutina Un cetatean, de alta nationalitate, care are o proprietate, pe care a inchiriat-o in Romania, si nu locuieste (nu are domiciliul in Romania, nu vine nici ... (vezi toată discuția)
Consultanta si emitere factura fifi58 fifi58 Firma din Austria presteaza serv de consultanta si managment in Ro Beneficiar firma platitor de tva inreg in Romania .Consultanta are loc pe teritoriul ... (vezi toată discuția)
Persoanele nerezidente plătesc cass la dividendele obținute din românia? Brem Brem Buna ziua,am o firma in RO,iar din 2012 primesc dividende,din care am platit impozitul aferent.Sunt nerezident,cetatean german si am locul de munca in ... (vezi toată discuția)