avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 203 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Angajat (salariat) rezident, angajator nerezident (UK)
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

Angajat (salariat) rezident, angajator nerezident (UK)

Angajat (salariat) rezident, angajator nerezident (UK)
Ce obligații fiscale există pentru un angajat rezident în România la relocarea din UK? Angajatorul este de acord cu mutarea, dar nu dorește să se expună unei alte jurisdicții fiscale. Mulțumesc!
Ultima modificare: Luni, 4 Septembrie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Traiesc in romania, dar am venituri din uk: trebuie sa declar veniturile in romania? sebastianmarara sebastianmarara Sunt director al unei companii din UK la care sunt actionar. Intre timp am revenit in Romania, dar ma platesc din firma din UK. Trebuie sa declar sumele? ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa obtin si nif daca am cnp? gabrici gabrici Buna ziua Ca de obicei, extrem de confuza toata situatia asta la ANAF. Cetatean roman, detin CNP, am inca valabil buletinul pe care inca nu l-am predat la ... (vezi toată discuția)
Buna sunt cetatean roman cu domiciliu in strainatate, am si pasaport ... gabrici gabrici Buna Sunt cetatean roman cu domiciliu in strainatate, am si pasaport romanesc cu domiciliul in strainatate si mi s-a luat buletinul. La momentul la care am ... (vezi toată discuția)