avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dovada legala de membru
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dovada legala de membru

Ma aflu in proces cu asociatia de proprietari. Ei prezinta ca dovada de membru niste nume in tabel.
Asta nu este o dovada a calitatii de membru al asociatiei de proprietari.
Care este atunci o dovada acceptabila de instanta ca fiind document oficial, nu facut pe genunchi?
Legea spune ca proprietarii pentru a deveni membri trebuie sa semneze un act aditional la acordul de asociere. Aceste acte aditionale si un extras CF, poate? Sau altceva?
Multumesc mult. Va rog sa mutati acest topic in Drept Civil. Nu se poate din interfata face acest lucru. Doresc raspuns de la un avocat.
Ultima modificare: Marți, 23 Aprilie 2024
Sever Simion, Consultant resurse umane

Alte discuții în legătură

Act aditional la acord de asociere asociatie de proprietari carmenalinamihai carmenalinamihai buna ziua, pt cei care doresc sa [b]devina membri ai unei asociatii de proprietari [/b]inteleg ca trebuie semnat un [b]act aditional la acordul de asociere al ... (vezi toată discuția)
In ce conditii se poate dobandi calitatea de membru al asociatiei Marcus2 Marcus2 Am citit multe postari din urma, legate de acest subiect si totusi nu sunt lamurit. Spre exemplu, am sesizat intr-un raspuns mai amplu, recent, urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Echivocul art. 7din lg.230/2007 gambette gambette Potrivit Art. 9. din HG 1588/2007 -\" Inscrierea ulterioara in asociatia de proprietari a proprietarilor care nu au fost prezenti la adunarea generala de ... (vezi toată discuția)