vreau sa stiu de ce anume am nevoie pentru a infiinta un scpa. de cati avocati definitivi si cu ce vechime. daca pot fi pe langa acesti avocati si alti asociati care nu au studii de specialitate sau care sunt avocatii stagiari. De asemenea as dori sa stiu daca infiintez un srl cu codul caen 7414 pot sa-mi desfasor activitatea in acelasi mod sau nu. Adica pot sa angajez avocati definitivi si stagiari sau sa ma asociez cu persoane care nu au studii de specialitate.
ma numesc roxana si v-as fi recunoscatoare daca m-ati ajuta sa aflu unde se afla aceasta unbr bota , un numar de telefon , o adresa si mai ales care este modalitatea de admitere. sunt proaspat absolvent de drept si imi doresc sa-mi pot incepe activitatea dar nu stiu unde.
stie cineva cum pot lua legatura cu aceasta uniune bota din bucuresti? un numar de telefon , o adresa. cum se intra in aceasta uniune, prin examen sau alta modalitate etc. va multumesc.
ma nunesc roxana si am terminat facultatea de circa 3 ani. consider ca infiintarea unei uniunii care sa ne ajute si pe noi cei fara pile si bani este bine venita. eu de exemplu am terminat facultatea cu 9.50 medie de licenta si nu mi-am gasit nimic de lucru pana acum.chiar mi-as dori sa pot sa ajung sa iau legatura cu aceasta uniune bota . credeti ca ma puteti ajuta ? stie cineva cum sau unde . va multumesc.