avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Activitate danymyr

Activitate danymyr

am fost asociat si firma respectiva a intrat in insolventa... eu eram administratorul statutar, toata vina revine asupra mea, asta a rezultat dupa ce lichidatorul si-a spus si el cuvantul. In fapt cel imi eram asociat si-a dus materiale de constructii(cu asta se ocupa firma) si-a construit o casa dupa care a vandut-o, nu a avut nici o factura pe materialele care le-a dus. Eu am angajatii firmei care au dus materialele la el acasa si unele persoane care au prestat servicii la casa care si-a construit-o si care in schimbul banilor au luat materiale de constructie de la firma noastra. Eu am acceptat deoarece eram asociati si el imi spunea ca o sa le plateasca pentru ca mai avea si alte firme si facea bani. Am vreo sansa impreuna cu martorii sa fac sa iasa adevarul la iveala si raspunderea sa nu fie a mea. Multumesc!
un srl imi datoreaza o suma de bani,iar eu am bilet la ordin avalizat de catre administratorul acelui srl si contract. Srl-ul respectiv nu mai are nimic si nici administratorul nu are nimic trecut pe numele lui. Am sansa sa recuperez vreodata ceva??