avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Activitate corneliu82

Activitate corneliu82

Multumesc pt raspuns,numai ca dosarul meu a ajuns la procuror cu propunerea de scoatere de sub urmarire penala,propunere survenita in urma rezultatului recalcularii,0.6.Acest rezultat presupune savarsirea unei contraventii si conform ofiterului care mi-a instrumentat dosarul imi va veni acasa o rezolutie in baza careia imi voi putea ridica permisul.Intrebarea mea este daca este un termen maxim prevazut de lege in care ar trebui sa se incadreze procurorul pt a emite aceasta rezolutie sau daca imi puteti spune din experienta dvs cat dureaza in mod normal.
Multumesc
o mica corectura...valoarea dupa recalculare,0.6, ma incadreaza la contraventie
Buna ziua,
Acum 7 luni am fost prins de catre politia rutiera Bucuresti conducand cu 0.45 mg/l in aerul expirat.In urma probelor biologice mi-au iesit valorile de 0.85 la prima si 0.75 la a doua,valori care ma plasau tot in zona infractiunii.In urma recalcularii alcoolemiei valoarea indicata a fost de 0.6,deci ma incadrez la infractiune.Ofiterul de politie care mi-a instrumentat cazul a trimis dosarul catre procuror cu propunerea de SUP pe 8 decembrie.Aveti idee cat dureaza emiterea unei rezolutii de catre procuror sau daca exista un termen maxim stipulat de lege in acest sens pe care acesta trebuie sa-l respecte?Mentionez totodata ca speta mea este una relativ simpla,nefiind implicat in nici un accident , cooperand cu autoritatile si neavand antecedente.Ma gandesc totusi ca fiind vb de Bucuresti ar putea sa dureze mai mult.

Multumesc