avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Activitate fulgeru

Activitate fulgeru

Răspuns la discuția vreau sa divortez dar nu stiu cum
multumesc pt tot, dar dak sunteti draguta sa-mi spune-ti exact pasii care trebuie urmati v-as fi recunoscatoare, multumesc
intreb toate astea pt ca nu am bani pt un avocat si credeam k pot face asta singura, multumesc
buletinul lui e pe adresa mea deci acesta ar fi si domiciliul lui normal. instiintarea de divort inseamna k o trimit pe adresa mea? nu trebuie si acordul lui?pot divorta fara k el sa stie?cred k m-a si uitat ce mai conteaza
trebuie sa-i trimit si lui instiintare?dak nu-mi raspunde?k nu am mai vorbit cu el de 1 an, ce se intampla?ce proceduri mai sunt?
deci sa inteleg k pot face asta si singura? am auzit k si prin neprezentare la proces a sotului pot castiga asa-i? si cam cat dureaza tot procesul?multumesc sunteti tari:)
trebuie neaparat avocat?
sunt o fata care m-am casatorit in urma cu un an, acum vreau sa divortez, precizez faptul k imediat dupa casatorie sotul meu a plecat in israel, m-ar interesa sa stiu cum sa procedez, ce acte trebuie, cat ma costa mai exact, cat dureaza sa divortez, nu avem nici un bun comun si nici copii, ne-am casatorit si atat acum vreau sa divortez.multumesc