Sotul meu a mostenit o casa cu teren de la parintii lui decedati in care locuim de 10 ani .Avem 3 fete majore si toti am investit niste bani in casa.El vrea sa divorteze si nu stim ce ni se cuvine mie si fetelor din casa sau din bunuri.Fetele au dreptul la mostenirea ce a primit-o el de la parinti?dar eu am vreun drept? va multumesc
Buna seara.Cumnata mea a divortat acum 7 ani.Are un copil de 13 ani.Este plecata cu el in Italia de 2 ani.Fostul sot nu i-a platit niciodata pensie alimentara nici cheltuielile de judecata .Ce trebuie sa faca si ce acte trebuie ca sa primeasca pensia alimentara?
Soacra mea a luat in spatiu 2 sau 3 persoane care nu locuiesc la ea si nici nu le cunosc.Intre timp ea a decedat iar acele persoane au ramas cu mutatia pe adresa ei.Noi copiii trebuie sa facem succesiunea si dezmembrarea si avem nevoie de certificat fiscal.dar cand am vrut sa-l scoatem ne-a spus ca avem o amenda de 40 milioane lei pe numele a doi dintre cei care au mutatia la adresa ei.Am dat o declaratie ca nu locuiesc acolo si nu-i cunosc.Am vrut sa dau o declaratie si la evidenta populatiei sa nu mai figureze pe aceeasi adresa dar mi-au spus ca trebuie sa-i dau in judecata altfel n-am ce sa fac.Va rog sa-mi spuneti ce sa fac?