avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters130262

Activitate ContSters130262

Discuție Angajare
Buna ziua ,

Fiica mea are pensie de urmas, urmeaza cursurile de zi la liceu dar vrea si sa munceasca . A gasit o firma care vrea sa o angajeze legal. Cum poate sa se si angajeze si nici sa nu piarda pensia de urmas ? Posibil cu o jumatate de norma ?

Va multumesc !
Răspuns la discuția Act identitate masina
Nu stiu ce sa zic .De la cine am cumparat masina mai trebuie sa ii dea proprietarului 1200de euro.
Am cumparat o masina anul trecut cu contract nelegalizat dar cu martori.In contract era specificat sa imi de-a actul de identitate al masini cand vreau sa o transcriu pe numele meu.Cand am cerut acest lucru am aflat cu stupoare ca actul era la proprietar ,acesta vanzand masina la cel de la care am cumparat-o eu fara contract. Acesta nu vrea sa imi dea actul mentionamd ca cel de la care am cumparat eu masina nu i-a dat toti bani. Ce pot sa fac in acest caz?
Discuție Somaj tehnic
In somaj tehnic vechimea se stie ?
Răspuns la discuția radiere masina
Da . Dar am discutat cu persoana respectiva si zice ca masina nu mai e la cine a vandut-o.Masina nu se stie unde este si la cine este
Discuție radiere masina
Buna seara,

Acum 5 ani am vandut o dacie unei anumite persoane . acea persoana a vandut-o altei persoane si asa am pierdut urma masini.
Cum pot sa o radiez ,cartea de identitate a masini este la mine.
Discuție Divort
Buna ziua,

Ma numesc Olga Haydu si povestea mea incepe in urma cu 9 ani cand am acceptat sa sa ne mutam impreuna cu actualul sot. Mentionez ca sunt la a 2 casatorie primul sot fiind decedat din 2000 si am 2 fiice din prima casatorie.Toate am mers bine si in 2007 ne_am casatorit , dar de ceva vreme viata langa el e un calvar. ne injura , a inceput sa bea foarte mult. Casa in care stam este a mea . Ce drepturi are la bunurile cumparate impreuna dar care sunt pe numele meu dinaintea casatoriei si cum sa procedez ca sa scap cat mai repede din acest cosmar . El amenintand ca sparge tot din casa si ca da foc casei daca vreau sa divortez.

Va multumesc pentru timpul acordat

Olga Haydu
Buna ziua,

Am o fiica care a implinit 19 ani si este in clasa a XII -a. la liceu. De anul trecut din iulie nu a mai primit alocatia . Mentionez ca s-au depusu actele necesare
( adeverinta de la scoala) dar nu am primit nimic. Ce pot sa fac in aceasta situatie?

Va multumesc
Discuție Succesiune
Buna ziua ,

Tatal meu a murit in urma cu 4 luni si mai inca un frate . mama traieste. Daca fratele meu renunta la dreptul lui mai trebuie sa facem succesiune?