avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Activitate maximus81

Activitate maximus81

As dori sa aflu ceva: angajatorul este obligat sau nu sa plateasca spor de vechime?( pe cartea de munca am 20 ani vechime).Daca eu am studii superioare de scurta durata,(subinginer constructor), si la angajare s-a cerut cerut expres ca, candidatii pentru postul de agent vanzari ,sa aiba studii superioare, este obligat angajatorul sa ma retribuiasca conform studiilor?
Răspuns la discuția State de plata nesemnate
As Mai dorii sa aflu ceva: angajatorul este obligat sau nu sa plateasca spor de vechime?, pe cartea de munca am 20 ani vechime.Daca eu am studii superioare de scurta durata,(subinginer constructor), si la angajare au cerut expres ca candidatii sa aiba studii superioare, este obligat angajatorul sa ma retribuiasca conform studiilor?
Răspuns la discuția State de plata nesemnate
Va multumesc pentru raspuns, as mai dorii sa stiu adresa ITM de mail unde sa trimit o sesizare.Si daca se poate as vai dorii sa aflu ceva: angajatorul este obligat sau nu sa plateasca spor de vechime?, pe cartea de munca am 20 ani vechime.Daca eu am studii superioare de scurta durata,(subinginer constructor), si la angajare au cerut expres ca candidatii sa aiba studii superioare, este obligat angajatorul sa ma retribuiasca conform studiilor?
Va salut.
Sunt angajat al unei firme din Galati, ce are ca obiect de activitate constructiile.Sunt angajat de peste 5 ani de zile, dar de vreo 3 ani si ceva eu nu am mai semnat statul de plata.Este legal?
A colegi care au fost dati in somaj in luna decembrie, ca un "'ajutor"',si care au lucrat in continuare cand a fost nevoie, fiind platiti la zi.Cand au fost dati in somaj au descoperit ca figureaza cu 8 luni concediu fara plata in anii din urma, pentru care nu au facut niciodata cerere.E legal.
Va rog sa-mi dati un raspuns,Multumesc