am o prietena care a fost martora la o discutie intre prietenul ei si mama acestuia in legatura cu o mostenire.
Acum prietenul ei are nevoie de ea pentru a semna un anumit act notarial ca a fost martora dar ea nu vrea sa se implice si acum acest prieten al ei o hartuieste cu amenintari ca apare la usa ei cu un notar si alte amenintari similare,dar ea NU vrea sa semneze sau sa aiba orice fel de parte la conflictul dintre prietenul ei si mana lui.
Acum intrebarea este :
Ce ar trebui sa faca ea sa scape de el sau daca are el vreo metoda de a o forta sa semneze ( pe cale legala).
si ceva mai valoros in ce ar consta,ca am primit darnu pe numele meu,pot sa-mi ieie laptopul sau eu stiu ceva eu stau la socrii mei acum....le pot lua lor ceva chiar daca rata nu este pe adresa la care stau acum?
acum cinci ani am facut o rata de 17 milioane care in ziua de astazi a ajuns la 88 milioane,nu mai am posibilitati sa platesc acum,rata a fost facuta la adresa parintilor mei,eu nu mai stau acolo,pot pati parintii mei ceva,sau mie ce-mi pot face daca nu am trecut nimic pe numele meu,nici casa,nici nimic?