avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Activitate nicole76

Activitate nicole76

Discuție fost proprietar
Am cumparat apartamentul acum 3 ani, si tot de atunci primesc de la o firma de recuperari- restante, plicuri adresate fostului proprietar privind achitarea sumelor restante la un credit " facut cu buletinul"- dupa cate am inteles. Am luat legatura cu cei de la firma de recuperari, spunandu-le ca la aceasta adresa nu mai locuieste persoana in cauza, insa cei de acolo mi-au spus ca asta e procedura si eu trebuie sa-l gasesc pe fostul proprietar. Nu am cum si nici nu stiu nimic de fostii proprietari. Somatiile de plata ( pt suma de ~200ron ) si extrasele de cont ajung la cosul de gunoi de vreo 2 ani. Cum trebuie sa procedez pt a nu mai primi acele plicuri adresate fostului proprietar sau cui trebuie sa ma adresez? Probabil sa suma restanta o sa creasca de la o luna la alta. Multumesc!
Discuție mostenire
Mama mea este divortata de 25 ani, apartamentul fiind cumparat in totalitate de ea dupa divort ( proprietate personala). Traieste in concubinaj cu o persoana de 17 ani, insa respectivul si-a schimbat domiciliul abia acum 4 ani. El are drept de mostenire sau i se cuvine ceva din mostenire( ma refer la apartament ) in urma concubinajului - nefiind casatoriti legal?Daca mama vrea sa-mi treaca apartamentul pe numele meu, care este procedura? Trebuie facut act de vanzare -cumparare? Multumesc anticipat!:)