avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Activitate trenurelu

Activitate trenurelu

Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
L-am rugat pe tatal meu si s-a dus astazi la barou sa imi completeze dosarul. Coada era ... in forma unei gramezi de rugby, nu aveai unde arunca un ac. Sa inteleg ca se va depasi mia de inscrisi?
Eu m-am inscris ieri, dupa mine au mai intrat numai 2 persoane.
Am numarul 791.
Mare grija, depunerea actelor impune statul la o minunata coada, eu am stat ieri 4 ore.
dragi colegi,

am trimis statut, si mi s-a spus ca nu e actualizat la 2011. m-am sesizat, si am sunat la barou.
modificarile care apar pe unbr nu au fost publicate in mo. de aceea nu apar in lex, program care se actualizeaza cu mo,nu cu propunerile de modificare.
din punctul meu de vedere, ce nu e publicat in mo, nu e in vigoare
pentru colegii care au nevoie de statutul actualizat, dati adresa de mail pe privat si va trimit maine , legea si statutul actualizate - luate din programul lex acum cateva zile.
S-a gandit si ea ca sunt 2 materii si ne acorda cate 2 ore pentru fiecare lucrare...
Nu va mai luati de colegi asa... gratuit. Piata cerne dupa competenta profesionala, nu e nevoie sa timorati lumea de acum.
Eu inteleg ca OEPA se da numai la grila, 10 intrebari, pentru TOTI cei care dau examenul de admitere in stagiatura. Indiferent cand au terminat facultatea
Contractul de locatiune il invatam.
Este pe lista de astazi.
Contractul de vanzare cumparare, locatiune si de donatie.
Sper ca pe seara sa va pot spune ca le stiu.
nu este mentionat in lista publicata de Barou si contractul de inchiriere, de oricare fel ar fi el.
Dragi colegi,

va rog sa ma lamuriti si pe mine, poate ma ajuta.
V-am auzit ca invatati intr-un fel pentru sinteza s altul pentru grila.

Eu am materia, o citesc, recitesc, apoi snteza la materia respectiva. Si ce ramane aia am invatat. Probabil ca voi adapta la fata locului.

Voi cum faceti? Cum invatati pentru grila diferit de invatatul pentru sinteza?
eu am o carte :

Drept procesual civil
Indreptar pentru seminare si examene

Autori: Viorel Mihai Ciobanu
Traian Cornel Briciu
Claudiu Constantin Dinu.
Contine 160 de spete , 112 grile si niste modele de actiuni si formulare.
Editura CH Beck.
Daca o mai gasesti pe undeva, ca e publicata 2008, e buna.

De asemenea stiu ca am o carte de spete la Teoria Obligatiilor, scrisa de dl prof Florin Ciutacu, dar momentan nu am recuperat-o de pe unde am lasat-o.

Alte carti de spete.... nu am.