Am revenit, chiar am avut probleme cu net-ul. Tot te plictisesti tu singur pe forum, o sa salvez imaginea colegelor de la Craiova, ca si eu tot la Craiova lucrez inca. Cat despre cafele.... e timp suficient la Timisoara.
Nu mi-au taiat netul, dar nu am prea stat pe acasa, iar la serviciu am avut treaba.....abia acum am deschis calculatorul. Linistea are si ea o explicatie: inca nu imi vine sa cred ca a iesit asa cum am vrut:)
ptr. laremilia Nu era cu rautate, sunt colega ta de la tg jiu, ne-am cunoscut la vizita medicala. Nu ma deranjeaza foarte tare ca plec din tg jiu, dar e ciudat ca nu prea mai am unde sa ma duc sa imi placa si colegii inaintea mea sunt nehotarati...
Nu ştiu dacă ajut pe cineva, sunt poziţia 34 la procurori.Azi am aflat că am o vechime mai mare decât poziţia 31, care ar fi vrut Timişoara. În acest caz opţiunile mele ar fi:Timişoara/Ploieşti/Tîrgovişte, în această ordine. Nu ştiu dacă prind vreunul din tre aceste locuri, pentru că mai sunt opţiuni neexprimate înaintea mea.