avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Activitate MDelia

Activitate MDelia

sendre a scris:

MDelia a scris:

Buna ziua. Am si eu o curiozitate - cum s-a aflat optiunea colegului Grecu de pe locul 42 pentru Tg Mures ?

Ei as.... nu o lua si tu de buna....am trecut-o eu ca sa termin clasamentul....
sau stii tu ceva ce noi nu stim?

Multumesc. Eu m-am mirat pentru ca nu stiam absolut nimic despre ce intentie are in privinta optiunii. Eu insa as fi tare incantata daca as prinde tg mures. inca mai sper
Buna ziua. Am si eu o curiozitate - cum s-a aflat optiunea colegului Grecu de pe locul 42 pentru Tg Mures ?
Buna ziua. Sunt Delia Molnar. Imi cer scuze pentru intarziere, insa eu nu prea mi-am permis sa emit pretentii cu privire la repartitie, din cauza notei. insa, pentru a inlatura emotii, va spun ca eu mi-as alege fie resita, fie targu mures, fie bistrita sau nasaud, nu cred ca am vreo sansa la timisoara, din moment ce este inainte colegul meu, Radu Grecu, despre care cred ca ar opta pentru Timisoara, daca nu exista altcineva inaintea lui cu aceeasi optiune.
sendre a scris:

Delia ai fost trecuta in clasament... dar cu 7,70 si la Olt.... trebuie sa rectificam.....din Olt nu mai stii pe nimeni?

Am observat ca s-a făcut vorbire despre mine si tocmai de aceea am intervenit pentru a lamuri ceea ce puteam lamuri eu personal. De la Olt nu stiu pe nimeni pentru ca nu cunosc pe nimeni. Imi pare rau ca nu pot ajuta mai mult. Pe cine mai stiu din Timisoara au optat pentru procurori si au note la limita sau aproape de limita, adică 7.
Nu stiu care sunt notele calculate de ei. am auzit doar ca au facut peste 7. nu am intrat in amanunte pentru ca oricum nu le-as fi aflat.
alt oarecare a scris:

sigur ca ajuta, fiecare nota ajuta si facem un clasament estimativ din care ne putem forma o idee
mai stii persoane dint timiosara sau craoiva care au note peste 7?

Stiu ca mai sunt grefieri din cadrul Curtii de apel Timisoara care au participat la examen si din discutii am aflat ca doi dintre acestia si-ar fi calculat o nota peste 7, dar informatiile mele sunt doar la nivel de zvon. Insa nu stiu daca au optat pentru judecatori sau pentru procurori
Buna ziua. Numele meu este Delia Molnar si sunt grefier in Timisoara, insa m-am inscris la Tribunalul Olt pt ca acolo am domiciliul. Nota pe care mi-am calculat-o este de 7,55. Nu stiu daca acum mai ajuta cu ceva. Am optat pentru judecatori. Insa am emotii citind rezultate postate aici.