avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Activitate Macalau

Activitate Macalau

Buna ziua,
Multumesc din suflet tuturor acelora care si-au rapit din timpul domniilor lor pentru a raspunde solicitarii mele.
As indrazni sa-i raspund si eu domnului Mihail 2803 prin a spune asa :
Dumneavoastra, vi se pare ca nu relatez adevarul ,cel mai probabil din cauza ca sunteti obisnuit sa intalniti la tot pasul ( ca si mine ,dealtfel ) oameni pentru care a minti este echivalent cu a respira,eu va spun totusi ,fara pretentia sa ma credeti,ca mai exista ,desi putini si oameni care detesta minciuna si care oricat ar dori sa -si apere copilul sau sa iasa dintr-o situatie complicata,nu ar recurge la minciuna pentru ca pur si simplu ,principiile dupa care incearca sa-si traiasca viata contravin cu acest lucru .Nu stiu daca din pacate sau din fericire ,ma numar si eu printre acesti oameni care detesta minciuna sub toate aspectele ei,oameni carora le place sa traiasca demn ,asa incat sa nu aiba a se teme sau a se rusina de nimeni se de nimic. Eu cred cu tarie ca adevarul este cel care ne face liberi si ,da ,cred ca merita sa o spun ca D-zeu iubeste astfel de oameni si El este cel care vegheaza ca lucrurile sa se aseze pe fagasul lor normal.
Va multumesc pentru raspuns,pentru parerea dvs,sunt utile si astfel de raspunsuri pentru ca era posibil sa fac si eu parte din categoria oamenilor despre care am vorbit mai sus si-atunci ,acest raspuns mi-ar fi dat de gandit.
Bună ziua!
Mă aflu intr-o situaţie din care nu ştiu cum o să ies,aşa că, vă rog,dacă puteţi,să-mi răspundeţi la cateva întrebări.
În urmă cu aproximativ 10 ani,am fost diagnosticata cu neoplasm ovarian(cancer genital) si de atunci soţul meu se comportă într-un mod greu de suportat.Deşi i-am explicat că nu poate cere prea mult de la mine avand în vedere faptul că eu sunt o femeie mutilata(si nu e puţin lucru) el ma supune la perversiuni sexuale cu care eu nu sunt de acord iar de la refuzul meu începe totul.Nu întelege ca si asa mie î-mi este greu,ca eu sunt mulţumita ca sunt înca în viaţa si mă pot ocupa de cei 4 copii pe care i-am născut şi crescut aproape singură(el neimplicandu-se decat financiar)si ca eu nu am dispoziţia fizică si psihica să-i fac jocul.Menţionez că sunt o femeie cu defecte ca orice om dar si cu multe calităti pe care el nu le apreciază daca nu pot accepta jocul murdar in care încearcă să mă tarască.În fine,sunt multe de spus,ideea ar fi că intenţionez să divorţez,după 25 de ani,întrucat sunt supusă zilnic la această agresiune psihică pe care nu o mai suport,ce vină am dacă m-am îmbolnăvit?Eu lucrez acum pentru că n-am acceptat niciodată ideea pensionării(acum am 42 ani) dar boala poate oricand recidiva şi-atunci aş vrea să ştiu dacă aş putea avea de la el o pensie de întreţinere avand în vedere situaţia mea medicală şi dacă pensia alimentară pentru copii se acordă şi celui care a împlinit 18 ani dar care este încă elev. Chiar nu mai ştiu ce să fac,am încercat să rezolv situaţia prin toate metodele posibile dar nimic n-a mers,i-am spus chiar de la debutul bolii mele că e liber să-şi satisfacă nevoile unde vrea şi cu cine vrea dar el are o obsesie pentru mine ,oricate probleme ar fi,el nu vede decat partide de sex.Cred,în ficare zi tot mai mult că el are o problemă de sănătate mintală,este o persoană compexată,frustrată iar cu înaintarea în varsta,comportamentul lui este tot mai greu de suportat.Are 54 ani si eu cred că alte lucruri ar trebui să fie prioritare în viaţa lui.În speranţa că mă va ajuta cineva vă mulţumesc,încă de pe acum!