avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Activitate alibozaru

Activitate alibozaru

Buna ziua,
In primul rand as dori sa va felicit pentru activitatea dumneavoastra, atat cea de pe site cat si cea profesionala. Raspunsurile dvs m-au ajutat de multe ori.

In al doilea rand as dori daca se poate (stiu ca e foarte dezbatut subiectul si ca poate ma repet cu intrebarea..sau nu), sa aflu parerea dvs in legatura cu situatia mea si cu posibilitatea de primire a indemnizatiei de crestere a copilului.

Urmeaza sa aduc pe lume o fetita in luna martie 2013, dar am unele nelamuriri in ceea ce priveste acordarea indemnizatiei si sper sa ma puteti ajuta.
Am 2 contracte de munca in derulare:
- primul e din 1 aprilie 2011, perioada nedeterminata cu 8 ore, contributii achitate la zi
- al doilea din 3 mai 2012, perioada nedeterminata, 2 ore, contributiile nu stiu daca sunt achitate/cum/cand se achita.

Intrebarea care survine este daca in calculul indemnizatiei de crestere a copilului vor fi luate ambele venituri de pe ambele contracte, chiar daca cel de-al doilea nu cumuleaza 12 luni la data x cand voi naste si valoarea sa este mai mare decat a primului contract?
Tin sa subliniez si ca e posibil ca pe acest contract sa fiu trecuta in concediu fara plata si a avut si niste intreruperi 1 luna-doua.

Sper ca am fost destul de explicita si as dori pe cat posibil un raspuns la intrebare.

Va multumesc tare mult si astept cu interes raspunsul dvs!

Toate cele bune!