Buna ziua,
In primul rand as dori sa va felicit pentru activitatea dumneavoastra, atat cea de pe site cat si cea profesionala. Raspunsurile dvs m-au ajutat de multe ori.
In al doilea rand as dori daca se poate (stiu ca e foarte dezbatut subiectul si ca poate ma repet cu intrebarea..sau nu), sa aflu parerea dvs in legatura cu situatia mea si cu posibilitatea de primire a indemnizatiei de crestere a copilului.
Urmeaza sa aduc pe lume o fetita in luna martie 2013, dar am unele nelamuriri in ceea ce priveste acordarea indemnizatiei si sper sa ma puteti ajuta.
Am 2 contracte de munca in derulare:
- primul e din 1 aprilie 2011, perioada nedeterminata cu 8 ore, contributii achitate la zi
- al doilea din 3 mai 2012, perioada nedeterminata, 2 ore, contributiile nu stiu daca sunt achitate/cum/cand se achita.
Intrebarea care survine este daca in calculul indemnizatiei de crestere a copilului vor fi luate ambele venituri de pe ambele contracte, chiar daca cel de-al doilea nu cumuleaza 12 luni la data x cand voi naste si valoarea sa este mai mare decat a primului contract?
Tin sa subliniez si ca e posibil ca pe acest contract sa fiu trecuta in concediu fara plata si a avut si niste intreruperi 1 luna-doua.
Sper ca am fost destul de explicita si as dori pe cat posibil un raspuns la intrebare.
Va multumesc tare mult si astept cu interes raspunsul dvs!