avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Activitate lepadatuelena

Activitate lepadatuelena

Răspuns la discuția intabulare
va multumesc pentru raspuns. inteleg deci ca desi apare in extrasul de carte funciara, constructia nu este intabulata?
Discuție intabulare
buna ziua
as dori sa stiu , daca o constutie (mai veche de 2001) apare in extrasul de care funciara "fara acte" este intabulata sau nu?
va multumesc din suflet, in situatia asta mai am o speranta.ar mai totusi o intrebare: in situatia in care obtin anularea certificatului de mostenitor, ce se intampla cu actele de vanzare cumparare facute ulterior in baza acelui certificat prin care s-a instrainat parte din mostenire. vor fi si acestea anulate?
daca as sti ca se mai poate face ceva, nu m-as mai gandi la costuri..a devenit acum o chestiune de principiu..este frustrant sa fiu pacalita asa si sa-i vad pe cei apropiati, familia mea, atinganu-si scopul prin inselatorie. de bani sau de obtinut ceva, nu poate fi vorba, stiu ca nu voi obtine nimic..se pare ca va trebui sa ma resemnez ...sa ma obisnuiesc cu ideea. va multumesc
oricum, va multumesc frumos pentru raspuns si v-as ruga sa-mi spuneti daca nu mai este nimic de facut in situatia mea.
nu am facut niciun gest care sa arate asta..motivatia a fost ca nu au vrut sa ma mai deranjeze..se grabeau sa vanda niste terenuri, de aceea s-au grabit cu succesiunea. de fapt, fratele meu a avut interesul sa cedeze toti in favoarea mamei mele ca sa poata obtine ulterior prin vanzare cumparare diverse bunuri fara sa mai fie nevoie de noi, surorile. problema este, cum demonstez eu oficial cand am aflat de existenta certificatului de mostenitor ?si chiar si asa, ar putea sa fie prea tarziu pentru mine, pentru ca am aflat de certificat acum un an si jumatate...
buna seara. as dori sa stiu daca exista un termen in care poate fi contestat un cerificat de mostenitor. mai exact, problema este urmatoarea: dupa moartea tatalui meu, s-a dezbatut mostenirea in lipsa mea. am aflat de curand ca acum 7 ani mama impreuna cu fratii mei au mers la notar fara sa ma anunte si au declarat ca sunt sigurii mostenitori.practic, nu sunt mentionata deloc in actul de succesiune mai pot face ceva acum? va multumesc