avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Activitate euromarket

Activitate euromarket

Va multumesc frumos pentru tot !!!

Am sa va tin la curent cu demersurile efectuate.
Acesta este corpul scrisorii primite de la compania de asigurari A
"Referitor la accidentul de circulatie din data de 30.09.2010, in care a fost implicat autovehiculul propietatea dvs, mara Dacia cu nr de inmatriculare IS-10-LNCm va comunicam urmatoarele:

In conformitate cu prevederile art. 45 pct.3 din Ordinul CSA nr. 5/2010 privind Normele privind aplicara legii in domeniul asigurarilor obligatorii de raspundere civila pentru pagube produse tertilor prin accidente de autovehicule, nu putem acorda despagubirea in acest caz, deoarece, in urma examinarii autovehiculelor implicate in accident, a imprejurarilor si dinamicii acestuia, nu se pot trage concluzii cu privire la cauzele si imprejurarile producerii evenimentului asigurat."

Maine dimineata am sa merg la firma de asigurari sa depun o cerere de eliberare a unei copii dupa dosarul de dauna IS1010DA002957 (cica dureaza cca 7-30 zile), apoi la service pentru a solicita tot ce mai au ei de la acest incident.

Intrebarea mea este: dupa ce adun aceste documente... ce fac ? Puteti sa ma indrumati, va rog frumos!

Va multumesc anticipat pentru tot efortul acordat. Am sa pun bannerul a site pe portal.rpi.ro sa il promovez.
In 30 Septembrie 2010 un prieten al meu a intrat in spatele meu. A doua zi am mers la asiguratorul [EDITAT] unde avea Stef, RCA, am facut poze, au facut poze, am completat constatul amiabil si apoi s-a mers la service. Au venit agentii si au facut reconstatare, au reparat masina, am primit acceptul de plata si am ridicat masina.

Azi, 3 Mai 2011, am primit o scrisoare prin care mi se spune ca in temeiul unui articol din ordinul CSA ei nu au putut trage concluzii cu privire la accident si prin urmare nu imi vor despagubi reparatiile.

M-am prezentata la sediul din Iasi, de unde imi fusese trimisa scrisoarea, am solicitat sa vorbesc cu directorul de la daune dar au refuzat, trimitandu-mi inspectorul de asigurari care s-a ocupat de caz. Acesta a spus ca cei de la Bucuresti au decis aceaste si ca ii pare rau.

Am fost la service sa vad daca si-au luat banutii si bineinteles ca raspunsul a fost unul negativ, acestia din urma solicitandu-mi plata serviciilor prestate pt autoturismul meu.

Stef a tot incercat sa i-a legatura cu cei de la Bucuresti si sa rezolve cazul si bineinteles ca nu a avut succes.

Va rog mult de tot sa ma ajutati cu ceva recomandari, cum as putea sa rezolv aceasta situatie.

Precizez ca inca mai am fotografiile mele facute in ziua respectiva, dar nu la locul accidentului.