avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Activitate mario888

Activitate mario888

Răspuns la discuția problema cu un abonament
Vad ca nu ati inteles exact :),eu am suspendat 3 luni abonamentul , iar in a2a luna de supendare mi-a venit de plata si abonamentul si taxa de intretinere, aici este problema, cum imi vine de platat atat timp cat eu deja il supendasem de 1 luna,eu am cerut supendare pt perioada iunie-septembrie,mie mi se emitea factura pe 27 a fiecarei luni,ar in perioada iulie-august desi era suspendat mie mi-a venit de plata si taxa de intretinere si abonamentul intreg,iar luna urmatoare a venit facura unde scria clar taxa de intretinere + 1 restanta de 270ron si 10 euro, nu stiu cum au tupeu sa ma taxeze in perioada supendarii, de la mine ori cum nu o sa vada nici macar 1 leu,pot sa vina cu ce lege vor este vina lor nu a mea, eu mi-am facut datoria sa reclam problema la ei , de 2 ori , la reprezentante diferite,iar o reprezentata a fost incompetenta sa ma ajute , au zis ca nu e normal ce e acolo , si sa ma duc in alta parte.
Sa plateasca tot cel care a facut gresala.
Buna ziua , am o mare problema cu [edit , in anul 2010 in luna Mai , am fost nevoit sa suspend abonamentul timp de 3 luni (conform contractului , orice abonat are dreptul sa isi suspende abonamentul maxim 3 luni / an , dar platind o taxa de intretinere de 4euro/luna, asta depinde de la abonament la abonament)
din cauza ca am ramas fara loc de munca iar eu aveam abonament de 250ron/luna (vorbeam foarte mult iar la [edit] am gasit o oferta buna cu multe minute nationale , neliminat in retea + internet 3g+) , am fost sa suspend abonamentul iar pt asta a trebuit sa platesc toate datoriile pana in data prezenta ,astfel nu puteam sa supend, eu aveam deja 2 restante + ca inainte cu 1 zi se mai emisese si a3a actura, in fine am platit toate 3 restantele cu suma totala de 650ron, am zis ca nu e bine ca trebuie mai mult de platit , dar duduia a zis ca am niste reduceri pt ca sunt client gold sau asa ceva, duduia respectiva a emis o singura chitanta in valuare de 650ron si a facut suspendarea ceruta de mine timp de 3 luni , dar cu placa pt intretinerea contului de 10euro/luna (atat era plata de intretinere pt timpul meu de abonament) am zis ok , a trecut o luna a fost bine a venit factura de 10euro am patito , iar dupaia a venit a2a luna facutra de 10euro + 250ron abonamentul pt luna trecuta cica am restanta pe luna trecuta,evident nu am platit nimic luna respectiva , iar a3a luna imi vine iar 10euro + facura trecuta de 10euro cu un abonament de 250ron) ma prezint la o reprezentanta orange si le cer sa imi explice ce inseamna asta , le pun pe tejghe toate foile cu chitante platite etc.. se uita peste ele trece mai bine de o ora da multe telefoane si vine dupaia si imi zice pei aveati restanta pt luna respectiva ,iam zic cum frate sa am restanta atat timp cat a fost suspendat scrie clar si pe acea factura , zice el nu stiu asa mi sa spus la telefon, iar eu nam mai platit nimic de atunci (din septembrie 2010 parca) iar acum ma trezesc cu amenintari de la o firma de recuperari ca am sa le platesc 3000ron , evident contractul meu a fost inchis de catre orange definitiv , eu am facut abonamentul la ei in decembrie 2009.
Ce pot sa fac in situatia asta , eu nu vreau sa le platesc nimic pt ca gresala nu a fost facuta de catre mine, iar ei nu vor sa recunoasca asta, daca eu aveam restante la ei NU se putea face suspendarea ceruta de mine, asa ca am platit cat mi sa spus la caserie si suspendarea sa facut pe loc,iar acum sunt amenintat cu executare silita , ca imi iau toate bunurile de valoare.

Multumesc anticipat.