avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Activitate vandoren

Activitate vandoren

Răspuns la discuția Admitere INM 2012
Stai putin, si ce daca sunt 146 de utilizatori online. Nu stiam ca e interzis sa ne informam. Cred ca Isis23 se poate apara si singura daca se simte lezata. In fond fiecare are dreptul la opinie, traim intr-o tara libera.
Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
Buna,
Aveti idee cand se afiseaza rezultatele? Dupa calculele mele am 70 dar numai cu conditia sa fi raspuns corect la o intrebare la care nu-mi mai amintesc daca am pus corect raspunsul. Stiu ca l-am gandit corect dar nu mi l-am notat in grila de lucru, deci nu-mi mai amintesc ce am innegrit....Hmmmm Vreau sa stiu daca sa-mi mai pierd noptile invatand sau sa fac o pauza. Multumesc
Mihaela88 a scris:

vandoren a scris:

Buna,
Pentru Buc. - am luat adeverinta medicala de la medicul de fam - 10 lei si certificat medical de la psihiatrie 30 lei + timbru fiscal 0.50 bani + 30 lei vizat timbru fiscal director sectie psihiatrie. Cazierul l-am scos pe loc. Nu uitati de timbrul fiscal pe certificatul de la psihiatrie.

Unde scrie ca e necesar un timbru fiscal la certificatul de psihiatrie???

Pe coltul din dreapta sus al certificatului este rubrica pentru timbru fiscal. Eu l-am luat de la Centrul de diagnostic si tratament Dorobanti - intrarea prin Str. Caragea Voda - et 2 cabinet psihiatrie - dr Vasilescu.
Buna,
Pentru Buc. - am luat adeverinta medicala de la medicul de fam - 10 lei si certificat medical de la psihiatrie 30 lei + timbru fiscal 0.50 bani + 30 lei vizat timbru fiscal director sectie psihiatrie. Cazierul l-am scos pe loc. Nu uitati de timbrul fiscal pe certificatul de la psihiatrie.
Buna,
Stiu ca sunt offtopic, dar am nevoie de ajutorul vostru:
Apostila cf Conventia de la Haga pentru polita de asigurare de garantie-

in cazul in care o societate de asigurari din Romania incheie un contract de asigurare de garantie in favoarea Ministerului Mediului statului italian pentru clienti transportatori de deseuri menajere , periculoase si altele comform directivelor UE este necesara apostila de la Haga pe aceste polite?
Conform conventiei apostila este necesara pe actele administrative/oficiale emise de autoritatile unui stat parte la conventie in vederea recunoasterii oficiale a documentului pe teritoriul altui stat membru, dar o societate de asigurari este persoana juridica privata, nu o autoritate a statului. Deci?
Orice raspuns cit de mic este apreciat. Multumesc anticipat.

in cazul in care o societate de asigurari din Romania incheie un contract de asigurare de garantie in favoarea Ministerului Mediului statului italian pentru clienti transportatori de deseuri menajere , periculoase si altele comform directivelor UE este necesara apostila de la Haga pe aceste polite?
Comform conventiei apostila este necesara pe actele administrative/oficiale emise de autoritatile unui stat parte la conventie in vederea recunoasterii oficiale a documentului pe teritoriul altui stat membru, dar o societate de asigurari este persoana juridica privata, nu o autoritate a statului. Deci?
Buna,
Trimiteti-mi si mie va rog sintezele la vandoren2003@yahoo.com.
Va multumesc anticipat!!!!!