Buna ziua. Am suferit un infarct la volanul camionului in Belgia. Am reusit sa ajung in primul Peco de pe autostrada si am oprit in loc nepermis fiind inrt-o stare critica . Am sunat la 112, a venit ambulanta si am fost dus la spital unde m-au operat punandu -mi 2 stenturi . Am stat in spital 3 zile . In aacest interval camionul meu a fost ridicat de o firma de tractari si dus intr-o parcare privata si mi s-a transmis factura de 2800 euro (distanta peco -parcare-13 km). Totodata m-a amendat si politia cu 70 euro. Politia din Belgia a spus ca pot recupera banii de la asigurarile din Romania .precizez ca am toate actele ce dovedesc prin ce am trecut,scrisoare medicala, facturi .
Intrebarea este pot obtine ceva de la asigurarea din Romania daca am doar Rca pt camion? Asigurarea este valabila .
am scos un credit de nevoi personale in 2007 in valoare de 20000 euro de la o banca,fara ipoteca,am platit ratele pina in urma cu ceva timp dar datorita faptului ca am schimbat locul de munca acum avind un salar mult mai mic sunt in prag de executare silita.ce se intimpla cum o sa decurga lucrurile eu neavind posibilitatea de a plati ratele.va multumesc mult.
buna ziua .sunt sofer pe camion de mare tonaj si lucrez cam 20 de zile din luna in comunitatea europeana fara sa vin in ro deloc.pentru aceasta perioada sunt platit cu 35 de euro pe zi.IN cazul in care am restante mari la innapoierea unui credit si intru in executare silita acesta diurna se considera venit de catre banca sau nu?va multumesc anticipat