mai nu va inteleg deloc#-o...nu scrie destul de clar in lista ce acte trebuie si conditii de indeplinit?.....e chiar atat de greu?m-ai bine v-ati indrepta atentia spre invatat....eu dosarul in doua zile l-am rezolvat cu toate actele si toate problemele..am urmat exact ce au scris in lista si nu am avut nici un fel de probleme...e unde scoateti intrebarile astea?...oricum bafta si spor la invatat tuturor....
jamilla inscriete cu adeverinta pe care o ai sau pe care pot sa ti o elibereze de la facultate si problemele pe care ai putea sa le intampini o sa fie dupa afisarea tabelului undeva pe 20 august iar pana atunci vei avea timp sa ti scoti adeverinta cu cele patru stampile si depui atunci contestatie completezi dosarul si poti sa dai examenul...nu are rost sa pierzi un an pt
democratia de la noi...bafta si spor la invatat!
Jamilla a scris:
mikaela8 a scris:
azi am fost in str n iorga la eliberari acte sa-mi ridic diploma de licenta .e o nebunie totala acolo.am reusit dupa ore de stat la coada dar initial am fost sa-mi prelungesc adeverinta in aparatorii patriei,adica la facultatea spiru haret.mi-au spus ca se pot elibera si in aceeasi zi ,cu 3 semnaturi pe adeverinta.in final,am avut noroc.aveam diploma deja.succes tuturor
Aceasta problema o am si eu , insa mie nu-mi pot elibera diploma. Am intrebat daca imi pot face o completare pe adeverinta expirata deja in 17 iulie si mi-au spus ca dureaza o saptamana cu 4 stampile (deci nu am timp pt inscriere), sau spun dansii ca-mi pot elibera o adeverinta de student, pe loc, in care specifica ca am absolvit insa nu stiu daca este suficienta. Ce ma sfatutiti? Sunt disperata, Speram sa se elibereze deja diploma caci am terminat anul trecut.
Ce ma sfatuiti???
Buna,eu cred ca e buna acea adeverinta semnata ,stampilata, in care se specifica ca ai absolvit acea faculatea ..ca practic asta le trebuie dovada ca ai absolvit facultatea respectiva.....
azi am fost in str n iorga la eliberari acte sa-mi ridic diploma de licenta .e o nebunie totala acolo.am reusit dupa ore de stat la coada dar initial am fost sa-mi prelungesc adeverinta in aparatorii patriei,adica la facultatea spiru haret.mi-au spus ca se pot elibera si in aceeasi zi ,cu 3 semnaturi pe adeverinta.in final,am avut noroc.aveam diploma deja.succes tuturor