avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Activitate gav

Activitate gav

as avea si eu o intrebare
Tatal meu a decedat dar inca nu am dezbatut succesiunea
Din discutiile care le-am avut cu mama mea care si ea a decedat inaintea lui ,mi a spus ca ar mai avea o fiiica dintr-o casnicie anterioara. Dar nu cunosc numele acelei femei , nu am vazut-o niciodata, iar tatal meu a negat ulterior ca ar avea o fiiica
Ce pot sa ii spun notarului despre mostenitori atunci cand va intreba la dezbaterea succesiunii?
Buna ziua
am si eu o intrebare
Am depus actele la Directia de Asistenta sociala si Protectia copilului pentru a primi ajutor la incalzire.
Angajata a preluat toate acele acte si mi a raspuns ca voi primi dispozitie acasa.
Acest lucru s -a intamplat in data de 17 octombrie anu acesta.
Nu am primit nici pana in ziua de azi un raspuns, 6.12.2019
Am sunat bineinteles, acum 3 zile, la care o angajata mi a raspuns ca actele inca sunt la semnat si sa mai astept ca voi primi.
Dar in legea OU 70/2011 ,Sectiunea 3 art 17 punctul 2 se prevede ca aceste dispozitii se comunica pana in data de 15 nov.
Ce as putea sa fac in aceasta situatie?
Am si eu o intrebare. Nu lucrez,nu am venit, vreau sa donez sange.
Voi primi niste tichete de masa.
Va trebui sa platesc CASS?
Răspuns la discuția Taiere salariala
Scuzati ca revin , dar eu ma straduiesc sa evit orice fel de confruntari si discutii aprinse cu aceast directoare, fapt pt care am si evitat sa ma prezint in cabinetul dansei pentru a -i preda acele rapoarte de activitate.
directoarea este o persoana care incearca pe tot posibilul sa ma convinga ca nu fac nimic in aceasta institutie, in timp ce de colegii mei care chiar de multe ori stau degeaba si doar vorbesc in timp ce mie imi merg mainile, de ei nu se leaga

Chiar nu stiu la cine sa mai apelez
sincer nici nu stiu daca se mai merita sa mai incerc sa lucrez ceva din moment ce vad astfel de situatii
pana la urma nici eu nu stiu daca mai iau salariul luna aceasta sau nu, desi am mai lucrat cate ceva, evident nu cu acelasi spor.

nu sunt lamurit , ceea ce am facut eu reprezinta abatere disciplinara?

Directoarea ne -a dat celor din birou ceva de lucru, dar apoi o colega i-a adus la cunostinta ca si eu mi-am luat de acolo portia mea de lucru, iar atunci directoarea a cerut ca eu sa le dau colegilor mei acea parte din cauza ca eu am intarziat cu predarea acelor rapoarte de activitate zilnice.
Buna ziua.
Am si eu o nelamurire. Daca ma puteti ajuta, va rog frumos.
Lucrez intr-o institutie publica si de ceva timp a inceput un conflict intre mine si directoarea institutiei.
Mi s-a cerut sa ma ocup de niste atributii care practic intra in atributiile altei persoane.
Greseala mea este ca am executat acele atributii mai mult timp, practic 3 ani, insa nefiind specializarea mea erau realizate gresit.
Adica erau transmise date statistice gresite catre alte institutii ale statului!!!
Am refuzat sa mai fac acest lucru luna aceasta si atunci directoare mi-a cerut sa realizez in fiecare zi pe langa multe alte atributii , rapoarte de activitate zilnice.
Mi-a precizat ca daca nu i le dau directoarei la sfarsitul fiecarei zile, si nu sunt realizate corect
imi va taia ziua de lucru.

Este posibil asa ceva?
Mi-a cerut sa imi dau demisia.
Sa apelez la un avocat profesionist?

Va multumesc

am si eu o intrebare.
lucrez prima data in invatamant si mis-a spus ca pot beneficia de o prima de instalare. am facut cererea si mi s-a spus sa astept banii.
dar pe un site am vazut ca prima trebuie returnata in cazul in care in mai putin de un an se incheie contractul.
eu sunt suplinitor pe un an scolar (deci mai putin de un an) dupa care sunt obligat sa mai dau odata un concurs de titularizare.
as dori sa stiu daca in aceste conditii prima trebuie returnata.