am platit un avans pentru o usa care trebuia onorata comanda in zece zile,insa aceasta comanda nu a fost onorata in cele din urma am renuntat la comanda ,iar comerciantul ar fi trebuit sa-mi returneze avansul.Acesta refuza sistematic sa-mi dea avansul inapoi.Am chitanta fiscala precum ca am platit avansul ,iar pe verso sa notificat ca sa renuntat la comanda.Ce pot face in acest caz? imi mai pot recupera banii, unde pot sa ma adresez VA MULTUMESC
avem un teren unde a fost casa parinteasca si avem titlu de proprietate pe numele a patru surori,una dintre ele care alocuit in casa parinteasca a decedat.aceasta a fost casatorita dar nu a avut copii impreuna.Sotul surorii decedate avea un copil dintr-o casatorie anterioara,mentionez ca si sotul surorii mele a decedat.Intrebarea mea este daca se poate vinde acest teren in baza titlului de proprietate fara acordul ficei vitrege ,aceasta avand domiciliul necunoscut si in caz ca nu se poate ce este de facut, care sunt pasii de urmat?
am dobandit permisul de conducere in italia ,sunt de cetatenie romana si am rezidenta in italia,intrebarea mea este,daca pot circula cu acest permis in romania si pe ce perioada ?