avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Activitate catarina

Activitate catarina

da sunt cateva vizualizari, nici un raspuns. domnul Marian Bratu se pare ca e pe undeva prin apropiere...

cncd e deasupra legilor?
a raspuns petitiei (mult) dupa cele 90 de zile prevazute de lege.

este stipulat undeva ca daca se depaseste acest termen cncd este dezinvestit pentru rezolvarea petitiei?
g jane 2.... cum aflu ca a devenit executorie? cum aflu contul in care sa platesc- de la avocat? pretenul meu?
andreigrigoriu:

aveti dreptate, trebuie sa fiu mai clara!

1. NU m-am gandit sa nu platesc sumele, sustinand ca nu se emite factura! si nici de glume nu am chef!
obiectul procesului era ca eu datorez sau nu niste bani unei firme de stomatologie. eu am platit la ei si nu am primit factura. in justitie am cerut sa imi dea firma factura. s-a hotarat ca mai am eu de platit nu s cat. ok, dar pentru ce servicii? platesc, bun, dar trebuie sa imi foloseasca si mie? stomatologii nu au scris nicaieri ce servicii mi-au facut si pentru ce platesc. eu cum ma duc la protectia consumatorului daca nu imi foloseste la nimic lucrarea lor?

2. daca doamna judecator se gandea sa se abtina, de ce a exclamat un mare "poftiim?" camd am zis ca am cerere de recuzare?
1. proces, recurs (definitiva)- decizie: am de platit. de unde stiu cat cum pana cand? normal ca nu am chef sa platesc si vreun executor judecatoresc.
number two... e vorba de niste servicii, trimit banii, dar eu cum primesc factura?X-(

2. eu ziceam ca nu am sa le dau bani, ei ca da. eu deschid proces, ei fac chipurile cerere reconventionala, distinsa judecatoare a disjuns procesul si a judecat cererea lor separat, instant (la primul termen, fixat f repede) au castigat. la termenul pentru procesul initial cer recuzare ea raspunde: poftim?? dupa care spune ca face cerere de abtinere. i se aproba.

acelasi proces aceeasi cauza aceleasi persoane- judeca delibereaza se abtine face ce vrea? =D> #-o
multumesc frumos de raspuns.
acum 3 zile, cand era prima amanare, se stia cate dosare au etc? si studiasera dosarul meu- se presupune, cel putin- deci puteau evalua cat e de complex si cat timp cere pentru deliberare?
Răspuns la discuția Factura... interpretabila
multumesc.
asa ma gandeam si eu. doar avocatul partii adverse a gandit ca e intrepretabila.
s-a judecat recursul cerut de mine. s-a amanat pronuntarea pentru peste 7 zile. in ziua stabilita pentru pronuntare s-a dat solutia: amana pronuntarea. inca 3 zile.

in ce situatii se tot amana solutia?
azi am fost la recurs. recursul declarat de mine.
litigiul este banesc, intre mine si firma de servicii stomatologice - se mai uita putin in gura mea mai punea de un ban acolo... dincolo de ce discutasem initial ca as avea nevoie si dincolo de orice inchipuire.
argumentul domnului avocat: eu ma bazez pe o factura, factura interpretabila.

ce inseamna factura interpretabila pentru absolvent de drept?
Răspuns la discuția Avocatul - inainte si dupa :D
multumesc foarte mult, domnule avocat!!

sper sa imi fie de folos