Cu fata nu se poate lua legatura, este in Germania, nu vrea sa fie gasita, si avocatul a incercat sa afle la ambasada daca sunt veri sau nu, si se asteapta raspuns si de acolo, dar poate dura mult, si vrem sa aflam cat mai repede
Multumesc, ma scuzati, nu am reusit sa ma fac inteles. Atat fata, cat si romanul, sunt din Iasi. Avocatul a cerut o imputernicire de la judecator, a primit-o, iar apoi m`a imputernicit pe mine sa vin in Romania sa cer de la starea civila din Iasi sa vad daca romanul este cu adevarat varul fetei sau nu. Albanezul, prietenul meu, este la inchisoare pentru proxenetism, si nu sunt martori sau probe, decat aceasta marturie a "varului". Iar eu trebuie sa aflu cumva daca sunt veri, cu ajutorul acestei imputerniciri.
"varul" a declarat ca sunt rude si ca stateau amandoi in aceeasi casa, el si fata, insa adevarul este ca era gelos pe albanez si a vrut sa ii faca rau sa il trimita la inchisoare, prin declaratii mincinoase. Pentru faptul ca a declarat ca sunt veri, l-au crezut, si acum vrem sa demonstram ca minte! Alta solutie nu vedem.
Buna ziua! Eu ma aflu in Italia momentan, si am nevoie de cateva indrumari pentru un prieten. Este vb de o fata ro si un albanez au stat impreuna si un alt barbat, de gelozie, s-a dat drept varul ei si l-a denuntat pe albanez. El este la inchisoare iar ea este in Ro.
Aceasta persoana, varul ei, se prezinta in numele ei ca martor si judecatorul nu stie cum sa faca sa afle daca sant rude. Mi-a facut mie o procura de la tribunal judecatorul sa vin in Ro sa vad am fotocopiile de la buletinele lor dar sunt nume diferite. Am si recomandata de la ambasada dar trebuie sa ma duc personal la starea civila de la Iasi, numai asa pot sa aflu. Ce pot sa fac cum se poate lua un certificat de la primarie? Sper ca m-am facut inteles, multumesc anticipat!