avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Activitate tudor2012

Activitate tudor2012

Răspuns la discuția Permis suspendat
buna ziua...am vandut o masina in urma cu o luna.Acum vanzatorul vrea un contract de vanzare cumparare in care sa figureze si nevasta lui,el mi-a zis ca o sa-l ajute la inmatricularea masinii,acest contract.Este adevarat sau vrea sa faca in asa fel incat sa imi de-a masina inapoi?multumesc.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/con...
Follow us: Avocatnetro on Facebook
mi-a fost suspendat ptr ca militianul a considerat ca am depasit pe trecerea de pietoni.am depasit la o distanta de aproximativ 50 metrii si trecerea era intr-o curba la dreapta deci era imposibil sa depasesc ptr ca nu aveam vizibilitate.am avut si un martor dar se pare ca degeaba.la fel a avut si militianul un martor,pe cel pe care l-am depasit.
habar nu am ,astazi am vb cu avocata care s-a ocupat de caz si m-a intrebat daca vreau sa fac recurs,dar ce sanse de castig am?
Dupa un an trebuie sa predau permisul.Mi-a fost luat in 2011 si dupa un an de procese au castigat.Am depus atunci contestatie si acum trebuie sa-l predau ptra ca a castigat politia.Am avut fiecare un martor.Se mai poate face ceva cu recurs?
va multumesc ptr raspuns,eu am si un martor,o cunoscut care a fost cu mine in masina,era imposibil sa depasesc pe trecerea de pietoni,ptr ca trecerea se afla intr-o curba la dreapta si este aproape 90 de grade.
buna,mi-a fost luat permisul ptr ca a zis domnul politist ca am depasit pe trecere,ceea ce nu este adevarat,am facut contestatie si l-am luat inapoi ,ci certificatul de grefa.eu sant plecat din tara si nu pot sa ma prezint la proces,cum trebuie sa procedez?am un avocat in ro.