avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Activitate domintean

Activitate domintean

Nepotul meu are 5000 ron amenzi la primarie si sant trecute pe rol-ul casei mele. Eu doar i-am facut buletinu. De la Primarie spune ca trebuie sa platesc amenzile nepotului daca vreau sa vand.
Multumesc ,o zi buna.
Sotia a intrat in prenatal in 2 01 2012 si a nascut pe 5 03 2012 si pe data de 13 03 2012 a primit o recomandata ca este in preaviz 05 03 20012 30 03 2012 ca urmare a intrari firmei in insolventa urmind aintra in somaj.
Mai poate beneficia de indemnizatie crestere copil? Cu medicalu [prenatal ] aprilie il depune la somaj? Procedura si termen pentru depunerea actelor somaj? Pe lunile ianuarie si februarie anterior declarari insolventei nu sa virat salariu [medical pr
enatal] este posibil sa apara interuperi in cotizarea CAS?
[ In temeiul dispozitiilor art.86 alin.6 privind procedura insolventei,coroborate cu prevederile art.60 alin.2 si art.65 -codul munci.]
Firma a intrat in insolventa si am primit o recomandata cum ca sint in preaviz din data de 5-03-2012 30-93 2012 cu posibilitatea de a depune contestatie in 30 de zile, eu fiind in prenatal postnatal din data de 02 01 2012.
Intrebare : Concediul medical [postnatal] intrerupe preavizul sau trebuie sa depun contestatie la Judecatoria de care apartin.
De la firma care se ocupa cu Insolventa raspunsul a fost ca toata lumea trebuie concediata, si mai departe se ocupa Asitenta Sociala.