avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Activitate S.C.A. FLORESCU ªI IOFCIULESCU

Activitate S.C.A. FLORESCU ªI IOFCIULESCU

da poate avea, doar ca primele 6 luni retributia o sa fie mai mica si cred ca te vor incadra cj debutant... asa era pe vremea cand lucram eu..

un absolvent de drept poate fi angajat in functie de consilier juridic? fara stagiu?
sunteti f informati domnilor... sau , mai bine spus, foarte bine manipulati... nu este obligatoriu petru cj sa faca parte din organizatii, singura lege care se poate aplica este 514/2003 nu spune nimic de stagiu si alte baliverne (tablou, roba etc)
sunteti manipulati de conducatorii UCCJ... ce va aduce aceasta organizatie? unii dintre dvs pot infiinta societati comerciale.. alte avantaje???
multi cj sunt functionari publici asa ca de principiu nu pot beneficia de aceste "drept" dar in schimb platesc cotizatii si tot felul de prostii care nici macar nu sunt decontate de toti angajatorii.
de fapt acesti oameni care conduc uccj isi doreau sa fie, nu avocati (ca nu era f greu), ci conducatori ai unei forme de exercitare a profesiei cu toate avantajele aferente. astfel, realizand ca nu pot ajunge in posturi de conducere in formele de exercitare ale altor profesii juridice (prietenii stiu de ce) au decis sa infiinteze ei o forma de exercitare in care sa fie "tartorii"....
am o rugaminte cei care sunteti atat de naivi incat sa credeti in acesti impostori: ascultati cu atentie imnul romaniei, poate are un efect si va reveniti din visare sau amorteala... bye

Cel putin asa spune legea.
In practica nu stiu daca se aplica avand in vedere ca multi din actualii consilierii juridici nu sunt inscrisi in nici o forma de asociere ( asociatie, colegiu?)
Răspuns la discuția 2 intrebari pentru cunoscatori:
ai inteles perfect despre ce era vorba.. pun pariu ca esti cj... pacat... unii cj chiar sunt capabili si breasla lor este umbrita de cei cu "capacitate de intelegere"

nu este cazul sa iti faci probleme in privinta locului de munca si nici sa renunti la el pentru ca activitatea de consilier juridic o desfasoara persoana numita in functie sau angajata in munca, in conditiile legii. e adevarat ca exista niste incompatibilitati intre aceasta calitate de consilier juridic si o alta profesie pe care ai putea sa o desfasori, dar nu este cazul tau: nici nu ai fost numita in functie si nici nu esti angajata in alta parte ca si consilier juridic. daca vrei sa cunosti temeiul legal cauta legea nr. 514/2003 privind organizarea si exercitarea profesiei de consilier juridic.

Răspuns la discuția Conflict de munca?
tribunal :P

Mergeti la judecatorie si depuneti o cerere de deschidere actiune.