avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Activitate carmengabi1

Activitate carmengabi1

Răspuns la discuția Inregistrarea nasterii
Adica exercitarea autoritatii parintesti unica, a mamei. ESTE POSIBIL?
Sunt insarcinata, necasatorita, majora. Va rog sa-mi raspundeti daca este posibil ca inregistrarea copilului sa o fac singura, trecand liniuta la numele tatalui. Mentionez ca tatal doreste sa recunoasca copilul, eu insa vreau copilul sa fie doar al meu si sa avem o relatie buna pentru buna crestere si dezvoltare a copilului (nu am nevoie de pensie alimentara). Nu vreau sa cer si sa depind de aprobarea tatalui copilului pentru excursiile peste hotare... Va intreb daca ma poate obliga sa fie trecut ca tata. Va multumesc.
Răspuns la discuția Mostenire. Succesiune.
Nu aveti un raspuns la situatia ridicata de mine? Cazul prezentat este fara iesire?
In urma decesului tatalui, acum 7 ani s-a facut succesiunea bunurilor mobile si imobile intre mama(66 ani) si cele 2 fiice (48 ani). In familie au fost relatIi excelente, dar mama(66 ani) si-a gasit un concubin (65 ani -3 copii (25-30 ani)) si l-a adus la ea in apartamentul de 4 camere,. Nu vrem sulta pentru partile noastre ca fiice...INTREBARE: am dreptul legal sa ma instalez in acel apartament pe partea mea si a sorei mele, in ideea de a incerca sa "deranjez" confortul concubinului si avand speranta ca va pleca rapid, asa cum a venit ?.... VA MULTUMESC.