avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Activitate GEO25

Activitate GEO25

Răspuns la discuția Inselaciune?
va multzumesc din suflet ! va tzin la curent .....sper sa fie numai de bine sa scapam de astfel de "oameni" culmea neamuri.....facerea de bine ,,,,,,,,,,,, eheee.VA MULTZUMESC DIN SUFLET !
Am fost sunat chiar acum 15 min de asa bine cunoscutul domnul avocat PRIGOT....si imi sugereaza sa fac o chitantza sau o hartie de mana...in care eu sa recunosc ca am primit suma de 16 mil de la bunul meu var.....culmea proiectul este finalizat cu toate avizele +instalatziile electrice,sanitare si termice care le-au platit firma X. ce zici sa fac sau ce anume a insemnat telefonul acesta?....lipsa probe? raspunde mi te rog frumos
....problema este ca bunul meu verisor" " a dat in judecata si firma la care eu am apelat ca sa -l ajute...aceasta firma X a dorit doar sa ajute ca si mine (nu exista nici un contract in care eu sau firma respectiva ne obligam sa rezolvam.......)am spus sa il scutim de ffff multzi bani si am ajuns sa fim terorizatzi!!! inca nu a vazut ce scrie in actizune avand in vedere ca aseara am primit si eu si firma X telefon de la un anume AVOCAT PRIGOT SAU PRIVOT ...anuntzandu ne ca vom fi datzi in judecata pt inselaciune
Salutare la toata lumea ! am nevoie de un sfat va rog frumos care suntetzi in cunostintza de cauza poate ma ajutatzi.
sunt student la arhitectura anul 5 ,pe scurt: la inceputul lunii august un verisor primar X a insistat sa-l ajut in vederea rezolvarii unui proiect de autorizatzie constructzie,a insistat a insistat pana am intrat in "hora lor"de aici o mie si o mie de probleme,proiectul a fost realizat de mine si gandit de mine nefiind primul,avand in vedere ca lucrez in domeniu din anul3 de facultate...proiectul a fost printat tot cu tot ce trebuia in vederea obtzinerii autorizatziei de const.GRESEALA MEA este ca am luat legatura cu o firma de arhitectura care sa verifice proiectul si sa-l stampileze.(aceasta firma X este alcatuita din prieteni foarte vechi si foarte buni).tot ajutorul acesta l a costat pe varul meu 16 mil (in loc de 70-80 mil).banii au fost datzi cu taraita fara nici un contract si fara nici o "hartie la mana" .Varul meu in loc sa astepte sa iasa toate actele necesare pt obtzinerea autorizatziei a inceput casa p+1 (casa care in ziua de azi este construita si locuibila)...eee de aici au inceput problemele...au inceput sa-i vina controale si amenzi..si mai rau el a reactzionat in cel mai idiot fel : telefoane catre mine si firma respectiva de amenintzare,injurii si multe altele...amenintzari peste amenintzari,iar acum eu am ramas si fara unii dintre cei mai buni prieteni si cu probleme. MAI NEW NE-A DAT IN JUDECATA SI PE MINE SI PE FIRMA RESPECTIVA PT INSELACIUNE.INTREBAREA MEA SI SFATUL MEU ASTEPTAT DE LA VOI : ESTE POSIBIL SA NUMESTI INSELACIUNE pe cineva care a incercat sa te ajute ?????????????????????????acum ma terorizeaza si pe mine si pe parintzii mei...halal var.CE SA FAC?SUNT DERUTAT...M-AM BAGAT INTR-O MARE TZIGANIE.