avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Activitate sabadaclarisa

Activitate sabadaclarisa

este legal ca la un imprumut bancar calculat cu rata fixa sa platesc lunar un comision riscul bancii?si peste cativa ani rata fixa sa se transforme in rata variabila?
Răspuns la discuția recurs sau apel
da,cred ca si fosta sotie a declarat apel.dar ceea ce ea cere coincide cu dorintele fratelui meu;fiecare doreste sa i se incredinteze cate unul din cei doi copii ai lor.se poate sa se pronunte sentinta dupa primul termen al apelului?
Răspuns la discuția este sau nu un handicap?
A fost examinata de comisia judeteana de la pers cu handicap si rezultatul a fost acela ca nu se incadreaza la pers cu handicap,desi ea depinde in totalitate de o alta persoana.ce putem face si unde trebuie sa ne adresam?
mama mea are 58 ani.in urma unui atac cerebral a ramas paralizata.ea are nevoie de supraveghere permanenta,nu are pensie sau alt fel de venit.poate fi incadrata in grad de handicap sau poate benefici de alt fel de venit?
asa scrie pe citatie.sa depuna intampinare cel mai tarziu cu 5 zile inaintea termenului stabilit.
fratele meu a deschis proces de divort.a cerut ca unul din cei doi copii sa ii fie incredintati,instanta i-a incredintat lui pe amandoi.a facut recurs pt ca nu are posibilitatea sa ii intretina pe amandoi,si in sept are termen.ce intampinare trebuie sa faca pana atunci?
Discuție recurs sau apel
ce este o intampinare?si cum se face?