eu si ceilalti proprietari de coloana nu avem probleme intre noi
dar sunt vecini care s-au bransat la colooana de gaz fara acordul nostru,aici este problema,daca pe acestia si pe administrator si firmele cu care lucreaza ei le pot chema in instanta.vecinii respectivi au beneficiat doar de acordul administratorului
si administratorul si ei i-si monteaza acum centrale si eu unul creed ca este vorba despre un complot al lor in ceea ce ne priveste.din cate stiu eu nu se poate racorda nimeni la coloana de gaz fara acordul celor care au platit-o,nici firmele nu incep montajul pana nu au situatia clara cu acordul vecinilor care au deja centrale.Cel putin asa era in 2010 cand am montat eu centrala,atunci trebuia sa faci dovada pe baza de semnaturi ca ai acordul vecinilor care au deja centrale sau daca nu erau la domiciuliu si erau plecati din tara atunci trebuia facuta declaratie notariala pe proprie raspunderre ca o sa-i achiti partea ce i se cuvine in momentul in care se intoarce acasa si aceasta procura trebuia sa fie semnata de administrator care prin semnatura lui confirma faptul ca respectivul era plecat din tara o perioada mai indelungata
Am si eu o dilema: in 2010 mi-am montat centrala termica pe gaze si a trebuit sa dau 1200 ron celorlalti vecini care aveau deja centrale(7 apartamente din 32) si de la care nu puteam altfel obtine semnatura.Acum isi monteaza alti 5 vecini centrale dar nu au venit sa le semnez ca sunt de acord sa se intepe la coloana de gaz. Dilema este ca nu stiu daca si cum pot sa-mi recuperez din investitia de 1200 ron in conditiile in care eu nu le-am dat semnatura...va rog dati-mi un sfat deoarece nu mi se pare corect ca unii sa plateasca atitia bani vecinilor care au centrala iar altii care isi monteaza dupa mine sa nu dea nimic...nu ar fi corect ca toti sa platim egal?