avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Activitate Richards

Activitate Richards

Sunt pensionat de invaliditate gradul unu permanent din anul 2001.Luna aceasta implinesc 65 de ani si intentionez sa depun cererea in vederea pensionarii pentru limita de varsta.Va rog sa imi spune-ti cum sunt socotiti anii cat am fost pensionat permanent gradul unu de invaliditate? Mentionez faptul ca din anul 2004 am handicap gradul unu. La data stabilirii incapacitatii de munca aveam peste 30 de ani contributia la fondul de pensi,respectiv vechimea in munca. Va multumesc.
Discuție Valorificare
In urma decesului mamei,printre lucruri,am gasit o bucatica din zidul bisericii Sf Vineri cu fragment de pictura pe ea Va rog sa-mi raspunde-ti daca pot vinde bucatica din zidul bisericii,fara probleme.Va multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Obligatii la plata intretinerii
Va multumesc pentru recomandari dar cine crede ca e corect sa platesti:gaze,energie lift,pierderi de apa....zeci de lei si sa nu locuiesti(sa nu consumi), e probabil un fost STAHANOVIST#-o,la fel si cei care au facut Legea 230/2007.
Am mostenit,impreuna cu sora mea,un apartament situat la etajul1 dintr-un bloc fara parter,dotat cu apometre.De peste un an,nu locuieste nimeni acolo si avem rugamintea sa ne spune-ti,ce obligatii avem,la plata cotelor de intretinere? Va multumim.#-o