avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Activitate roxanik_tany

Activitate roxanik_tany

Răspuns la discuția executare
de curand am aflat ca sotia lui are in posesie o garsoniera si un teren (acestea fiind dobandite in timpul casatoriei, dar in acte apare doar numele dumneaei). se poate pune sechestru pe aceste bunuri chiar daca numele lui nu este prezent in acte?
Răspuns la discuția executare
trebuie sa-l dau in judecata chiar daca antecontractul de vanzare-cumparare este cu titlu executoriu(pentru restituirea avansului si plata daunelor interese)?
Discuție executare
buna seara. Sunt roxana. La sfarsitul lunii octombrie am incheiat un antecontract de vanzare-cumparare a unui apartament (eu fiind cumparatoarea). Vanzatorul avea niste probleme cu actele apartamentului(curatela si altele, pt ca apartamentul este pe numele copilului sau, un minor de 7 ani) si mi-a cerut initial 1000 euro. I-am dat prin contract de imprumut. Ulterior mi-a mai cerut si pana in momentul actual i-am dat prin contracte de imprumut suma de 5000euro,dar nu s-a precizat in aceste contracte ca banii sunt pentru rezolvarea actelor pt apartament. Toate aceste contracte de imprumut sunt cu titlu executoriu. De asemenea, atat antecontractul cat si contractele de imprumut urmeaza sa "expire"la sfarsitul lunii. De curand am aflat ca dumnealui nu are niciun bun pe numele lui(cel putin asa spune el). Credeti ca imi voi putea recupera banii vreodata?
buna seara.sunt roxana.am incheiat un antecontract de vanzare-cumparare cu un domn numit curator de catre autoritatea tutelara.apartamentul care urmeaza sa-l cumpar este pe numele copilului curatorului,un minor in varsta de 7 ani.peste cateva zile urmeaza sa semnezi contractul final.credeti ca pot avea ulterior probleme?