avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Activitate mlehelsz

Activitate mlehelsz

Cred ca am inteles, si mi-se pare logic si raspunsul dumneavoastra doamna avocat.

Va multumesc frumos pentru raspuns.
Multumesc foarte frumos pentru acest raspuns.
Buna ziua,

Un avocat ne-a recomandat sa adunam dovezi, care sa dovedeasca complicitatea unei alte persoane la un caz in care numai o persoana apare ca parat, desi amandoi erau implicati. Prima problema este faptul ca, acest caz s-a intamplat in 2014, iar firma respectiva a deschis un caz numai acum, iar mesajele de pe telefon al paratului nu mai exista, numai discutia dintre cei doi pe aplicatia de Facebook Messenger.

Imi puteti confirma va rog daca aceea discutie s-ar putea folosi in instanta?

Va multumesc anticipat.
va multumesc frumos pentru ajutor.. Cred ca deocamdata nu trec nimic pe numele meu, las asa pana se plateste creditul. Debitorul mi-a zis ca dupa ce isi construieste casa, atunci transcrie pe numele lui garantia si asa il scoate pe acest apartament din garantie.
Intrebarea mea ar fi: II realizabil acest lucru? Cum procedez ca sa fie totul legal, in sensul ca, ce hartie pot sa semnez, ca sa fie aceasta promisiune una legala?
M-am interesat, deocamdata plateste, dar am auzit ca dupa un timp poate nu va mai plati. Atunci ce ma fac?
gi_jane2 a scris:

Ar trebui sa va interesati daca acel credit il plateste cineva, altfel ajungeti la executare silita.


Inteleg. Intrebarea mea ar fi urmatoare: Daca creditorul nu mai plateste creditul, atunci acest lucru imi revine mie? In ce cazuri poate Banca sa ceara banii de la giranti?
Deci apartamentul are 3 proprietari: Bunica(2/4), tata(1/4), tata(1/4) - la aceasta parte apare si banca, care zice: Instrainarea, demolarea, construirea, inchirierea interzisa atat timp cat nu este platit creditul de 20.000 euro + taxe + dobanzi. Acest lucru apare in cartea funciara la sectiunea 3.
Buna ziua,
Tatal meu a decedat si era girantul cuiva, care si-a facut un credit mare cu garantie imobiliara. O parte din garantie face parte din apartamentul tatei si in cartea funciara a aparut ca proprietar banca.
Intrebarea mea ar fi: Daca girantul a murit, si apartamentul mai are un alt proprietar, se poate scoate sechestrul? Nici atunci, daca angajam un avocat?
Problema este, ca asa nu putem sa mergem la notar sa facem mostenirea.