avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Activitate dunysa

Activitate dunysa

Va multumesc pentru raspuns!
Buna ziua!Doresc sa aflu daca e posibil ca mama sa lase prin testament partea ei din mostenire fara a dezbate mostenirea dupa decesul sotului (tatalui)unuia dintre copii.
Exista ,eventual.o alta posibilitate pentru fiu/fiica de a primi mostenire cu acordul mamei -partea ei fara a dezbate dupa decesul tatalui.Mentionez ca fiu/fiica sunt de acord sa intretina mama pana la decesul acesteia si dezbaterea este greu de realizat fiind mai multi copii si greu de ,,adunat"pentru semnarea dezbaterii.
In situatia in care se obtine certificatul de deces,in urma unei hotarari judecatoresti, a unei persoane disparute -pensionara, exista posibilitatea ca sotia sau copil acestuia sa primeasca ajutorul de deces?
Va multumesc ...voi depune cerere...O zi buna!

Nu m-au sprijinit....posibil pentru a nu cere despabubiri materiale...Multumesc....voi incerca prin Judecatorie....
Tatal ,nascut in 13 noiembrie 1922,disparut de la domiciliul in urma cu 8 ani,posibil mort intr-un accident de masina : acum ~7 ani, eu si fratii mei am dat declaratii ca in urma fotografiilor ar fi el......interesul a fost sa declaram ca avea probleme mintale..... cea ce in mare parte era adevarat.Problema consta ca in urma achetei nu avem nici un rezultat ....nici macar un certificat de deces....Suntem constienti ca nu ar fi posibil sa mai traiasca .....nu stim nimic de el de atata timp...plus varsta inaintata.....in urma anchetei nu am primit nici un raspuns....ni s-a spus sa luam legatura cu un avocat....de ce?Nu ne-am gandit sa cerem nici o despagubire... .....Ce pasi trebuie sa facem pentru eliberarea unui certificat de deces?Cu stima ...astept raspuns....