avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Activitate tatianamacalau

Activitate tatianamacalau

Buna ziua,
Am rugamintea sa ma ajute cineva intr-o problema care ma chinuie de ceva vreme.
In urma cu trei saptamani unul din copiii mei care are 16 ani ,se intorcea dintr-o localitate vecina impreuna cu un prieten de 14 ani,ambii deplasandu-se pe cate o bicicleta.La un moment dat ,baiatul de 14 ani a inceput sa mearga cu bicicleta pe contrasens, situatie in care ,baiatul meu l-a avertizat sa mearga pe unde trebuie ,ca nu e bine ce face ,mai ales ca se apropia o curba si exista pericolul ca un posibil conducator auto sa nu-l poata vedea. Cum in acea zi ,vantul batea destul de tare ,iar baiatul de pe contrasens ,tinea ghidonul bicicletei doar cu o mana si nu era deloc atent ,nu auzea cele ce i se spuneau. Vazand aceasta situatie ,baiatul meu ,in incercarea de a se face auzit,s-a apropiat de bicicleta prietenului sau,moment in care s-au dezechilibrat amandoi ,baiatul meu a reusit sa coboare de pe bicicleta fara sa cada ,prietenul sau ,in schimb ,datorita faptului ca unul dintre adidasi se agatase in lantul bicicletei ,a cazut ,lovindu-se foarte tare la cap. Dupa impact , baiatul cazut a facut criza de epilepsie ,dupa spusele baiatului meu si dupa descrierea starii in care se afla .Dupa ce un localnic ,l-a intepat in deget si-a revenit pentru cateva clipe ,dupa care a lesinat si de atunci acest copil este in coma,dupa spusele parintilor sai iar eu nu stiu ce se poate intampla in urma acestui accident nefericit . Mentionez ca parintii acestui baiat au declarat ca nu au pretentii si nu au depus plangere , Eu nu ma pricep si nu inteleg : poate cineva avea pretentii de vreun fel in astfel de situatii ? Pana la urma a fost un accident stupid ,intre doi copii ,nu si-a dorit nimeni asta si nu a facut nimeni,nimic ,in mod intentionat.In procesul verbal incheiat de catre Politie , in urma reconstituirii accidentului,nu s-a consemnat nimic din cele relatate de mine ,mai sus,s-a spus doar ca baiatul meu l-a acrosat pe celalalt baiat.Intrebarea mea este ,ce se va intampla ,pana la urma cu baiatul meu, care nici el nu este tocmai bine ,dupa socul prin care a trecut ,dar asta este ,o alta discutie.La sugestia politistului care s-a ocupat de caz ,tinem legatura cu parintii copilului , ne interesam zilnic ,de starea lui si i-am ajutat financiar ,desi suntem o familie cu patru copii ,care traim ,mai mult decat modest.In speranta ,ca voi gasi raspunsul astepat,va multumesc !