avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Activitate trandafir82

Activitate trandafir82

Răspuns la discuția Denunþarea calomnioasã
Buna ziua,

Referitor la denutarea calomnioasa, am fost chemat astazi la politie pt declatatii.Le-am zis sa-mi arate rechizitorul, ei zicandu-mi ca pt asta sunt chemat si ca anchetatorul care trebuia sa vina este plecat la Bucuresti si ca nu a venit de la parchet hartia.M-au pus sa dau o declaratie precum la o saptamana ma prezit sa dau declaratie dupa ce i-au la cunostinta depre cererea de denunt calomnios.Am facut gresala ca am dat aceasta declaratie?
Buna ziua!
Am avut o altercatie cu politistul de la mine din comuna(sef de post), m-a injurat m-a amnintat cand ma prinde ma amendeaza etc., am facut plangere la parchet dat degeaba au luat in considerare doar vorbele politistului nu m-au lasat sa dovedesc cu martori.
Dupa 2 sapt a pus pe ajutorii sai de politie sa ma opresca si sa ma amendeze (pt ca nu aveam actele la mine) au vorbit cu seful lor o ora pana sa ma amendeze.Am facut plangere la parchet: ca seful de post a dat dispozitie telefonice subalternilor sai sa ma amendeze dar degeaba au zis ca discutiile telefonice s-au limitat doar la probleme de serviciu.
Acum seful de post a facut plangere pt denunt calomios art.259Cp. ca nu a dat el dispozitii.
Ce sanse am eu sa cer in instanta convorbirile telefonice?
Eu am martori care au auzit cand zicea subalternul sau ``pt ce motiv sa-l amendez``?
Ce pot sa fac?