Referitor la denutarea calomnioasa, am fost chemat astazi la politie pt declatatii.Le-am zis sa-mi arate rechizitorul, ei zicandu-mi ca pt asta sunt chemat si ca anchetatorul care trebuia sa vina este plecat la Bucuresti si ca nu a venit de la parchet hartia.M-au pus sa dau o declaratie precum la o saptamana ma prezit sa dau declaratie dupa ce i-au la cunostinta depre cererea de denunt calomnios.Am facut gresala ca am dat aceasta declaratie?
Buna ziua!
Am avut o altercatie cu politistul de la mine din comuna(sef de post), m-a injurat m-a amnintat cand ma prinde ma amendeaza etc., am facut plangere la parchet dat degeaba au luat in considerare doar vorbele politistului nu m-au lasat sa dovedesc cu martori.
Dupa 2 sapt a pus pe ajutorii sai de politie sa ma opresca si sa ma amendeze (pt ca nu aveam actele la mine) au vorbit cu seful lor o ora pana sa ma amendeze.Am facut plangere la parchet: ca seful de post a dat dispozitie telefonice subalternilor sai sa ma amendeze dar degeaba au zis ca discutiile telefonice s-au limitat doar la probleme de serviciu.
Acum seful de post a facut plangere pt denunt calomios art.259Cp. ca nu a dat el dispozitii.
Ce sanse am eu sa cer in instanta convorbirile telefonice?
Eu am martori care au auzit cand zicea subalternul sau ``pt ce motiv sa-l amendez``?
Ce pot sa fac?